Hakan Çalhanoğlu'ndan Bayern Münih iddialarına yanıt!

25.06.2024 - 00:01 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 00:10

Son dakika transfer haberleri. İtalya Ligi takımlarından Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Bayern Münih iddialarına yanıt verdi. Detaylar.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Bayern Münih iddialarına yanıt!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Alman devi Bayern Münih iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesaplarından iddialara açıklık getiren milli futbolcu, "Son günlerde medyada çıkan haberlere istinaden, bunu sonlandırmak adına bir açıklama yapmam gerektiğine karar verdi. 

"Olayı netleştirmek istiyorum"

Şu anda bütün konsantrasyonum milli takımımızın başarısı üzerine olduğu için kendimi bu spekülasyonlardan uzak tuttum ancak işin biraz uzadığının farkına vardığım ve konsantrasyonumun dağılmasına izin vermek istemediğim için olayı netleştirmek istiyorum.

"Inter'de çok mutluyum"

Inter'de çok mutluyum. Kulüp ve taraftarlarımızla inanılmaz bir bağımız var. Birlikte birçok başarıya imza attık ve ileride de beraber daha fazla başarıya imza atma ihtimali beni fazlasıyla heyecanlandırıyor.

"Tek düşündüğüm şey ülkemizin insanlarını mutlu etmek"

Tekrar belirtmek istiyorum ki şu anda tek düşündüğüm şey ülkemizin insanlarını mutlu etmek. Tamamıyla buna konsantre olmuş durumdayım. Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Forza Inter" ifadelerini kullandı. 

Bilindiği üzere Bayern Münih'in milli futbolcu için devreye girdiği iddia edilmişti. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre teknik direktörlük görevine Vincent Kompany'yi getiren Bayern Münih'in, Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istediği ve görüşmelerin başladığı belirtilmişti. Inter kulübü de yıldız futbolcunun fiyatını 70 milyon Euro olarak belirlemişti. 

2023-2024 sezonu performansı

Inter ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden yıldız futbolcu, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 42 karşılaşmada 15 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler