Hakan Çalhanoğlu: Rusya maçından sonra kendime gelemedim

11.09.2018 - 02:57 | Son Güncellenme: 11.09.2018 - 02:57

UEFA Uluslar Ligi B grubunda oynanan Türkiye ile İsveç karşılaştı. Müsabaka Türkiye'nin 3-2'lik galibiyetle sona erdi. Maç sonu Hakan Çalhanoğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

UEFA Uluslar Ligi B grubunda oynanan Türkiye ile İsveç karşılaştı. Müsabaka Türkiye'nin 3-2'lik galibiyetle sona erdi.

Maç sonu Hakan Çalhanoğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Çalhanoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Çok mutluyum. İnan Rusya maçından sonra kendime gelemedim çok üzüldüm. Eleştirildim, içime attım. Bu maçı yendik ve kendimi çok iyi hissediyorum. Bizi çok eleştirdiler. Biz bunları profesyonel olarak görmeliyiz. Burası milli takım. Bizim zamana ihtiyacımız var. Biz her gün idmana çıkıp her gün maç yapmıyoruz.

Yeni bir takımız. Uzun zaman oldu 2-0'dan maç kazanmak. Arkadaşlarım çok iyi, herkes çok mutlu. İlk maçta demiştik, varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. Gereksiz goller yiyoruz bunlara dikkat etmeliyiz. Bazen sonunu getiremiyoruz.

Burada İsveç'i yenmek kolay değil. 90 dakika iyi mücadele ettik. İyi bir aileyiz ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Eleştiriler çok geliyor, ben de golü attığım için biraz ferahladım.

Aslında ben ilk yarı Cenk ve Cengiz'i çok aradım asist yapmak için. İkinci yarıda çıktım vurdum gol oldu. Emre Akbaba'yı tebrik ediyorum. Çok büyük katkı verdi 2 gol atarak takıma.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler