Gheorghe Hagi'den transfer itirafı, Mauro Icardi'ye övgü!

07.11.2023 - 11:44 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 13:08

Galatasaray'ın efsanesi Gheorghe Hagi, Rangers forması giyen oğlu Ianis Hagi hakkında transfer itirafında bulundu. Hagi, Mauro Icardi'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Gheorghe Hagi'den transfer itirafı, Mauro Icardi'ye övgü!

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Gheorghe Hagi, GS TV'ye açıklamalar yaptı. Oğlu Ianis ile ilgili bir transfer itirafında bulunan Hagi, Sarı-Kırmızılılar'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'den de övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Galatasaray’ı çok özlüyorum"

Gheorghe Hagi, "Galatasaray’ı çok özlüyorum. Constanta’da çok fazla işim var. İnşallah en kısa zamanda bir Şampiyonlar Ligi maçı için İstanbul’a gelmeyi çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Ümit ediyorum ki oğlum da bir gün Galatasaray forması giyer"

İskoçya temsilcisi Rangers'ta forma giyen oğlu Ianis hakkında bir itirafta bulunan Hagi, "Galatasaray’da oynadığım için gururluyum. Ümit ediyorum ki oğlum da bir gün Galatasaray forması giyer" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Muslera ve Icardi müjdesi
Habere Git

"Her takımın Icardi gibi bir golcüye ihtiyacı var"

Mauro Icardi hakkında konuşan Hagi, "Dünyanın en iyi futbolcularından biri Galatasaray'da oynuyorsa ona sevinmek, övünmek, mutlu olmak lazım. Her takımın Icardi gibi bir golcüye ihtiyacı var. Galatasaray'da böyle bir golcü var. Umut ediyorum ki böyle devam eder. Çok önemli bir oyuncu" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler