Güreşin yıldızı cinsiyet değiştirdi! İşte yeni hali...

07.02.2021 - 14:38 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 14:59

Güreşte yıldız isimlerden biri olarak dikkatleri üstüne çeken Tyler Reks, hayatının kalanına kadın olarak devam etme kararı aldı. Tyler Reks cinsiyet değiştirdi. Peki yeni hali nasıl, Tyler Reks tercihiyle ilgili hangi açıklamayı yaptı? İşte yanıtı...

Güreşin yıldızı cinsiyet değiştirdi! İşte yeni hali...

AJANSSPOR-HABER

Tyler Reks, 2008 ve 2012 yılları arasında güreşte şampiyonluklar yaşadı. Reks, artık yaşadığı şampiyonluklar ya da kazandığı müsabakalar değil, cinsiyet tercihi sebebiyle gündemde. Peki, tercihini hangi sözlerle açıkladı? Detaylar haberde...

Tyler Reks cinsiyet değiştirdi

Güreşin yıldız isimlerinden biri olan Tyler Reks, 2008 yılında Florida Şampiyonası'nda dikkatleri üstünme çekmişti. 2009'dan beri de güreş müsabakalarında ve şovlarında yer alıyordu. Reks, cinsiyet değiştirdi ve bunu sosyal medya hesabından resmi olarak açıkladı. 

Hayatına kadın olarak devam edeceğini duyurdu

Şimdi artık kadın olarak yaşadığını ve kendisine Gabbi Alon Tuft adını verdiğini Instagram gönderisiyle birlikte duyurdu. Kararını merak edenler için de kısa bir açıklama yaptı.

"Kendimi olduğum gibi seviyorum"

Gabbi Alon Tuft, "Bu benim. Derinlerde saklı tuttuğum sayfa bu. Dünyanın benim hakkımda ne düşüneceğinden, arkadaşlarımın ve ailemin benim hakkımda ne düşüneceğinden korkuyordum. Ama artık korkmuyorum. Kendimi, olduğum gibi seviyorum" ifadelerini kullandı.

"Son 8 ay en karanlık dönemimdi"

Kendisi adına son 8 ayın kötü geçtiğini söyleyen Tuft, "Gerçekten de en karanlık dönemimdi. Transseksüel olmanın ve dünyayla yüzleşmek zorunda kalmanın duygusal karmaşası beni birkaç kez kötü düşüncelere yaklaştırdı. Ama başkalarının ne düşündüğünü umursamadığım ve sınırsız olduğum, gerçek benliğimin ışığı doğru adım atmasına izin verdiğim gün geldi" diye konuştu.

10 yaşında annesinin kıyafetlerini denediğini anlattı

Tercihi sonrası Tuft, televizyon ekranlarının gözdesi olmaya devam edecek gibi görünüyor. Bir televizyon röportajında ise eşi Priscilla ile birlikte Mia adında 9 yazında bir kızı olduğunu da hatırlattı. Bu röportajda Tuft, 10 yaşında annesinin kıyafetlerini gizlice denediğini de anlattı. 

Eşi ve kızıyla ekranların karşısına geçti

Tuft, "Sevgili eşim, ailem ve en yakın arkadaşlarım beni olduğum gibi kabul etti. Kendilerine sonsuza kadar minnettarım. Bu yoldaki desteğiniz benim için tahmin edebileceğinizden daha fazla şey ifade ediyor. Herkesin beni anlamasını ve aynı fikirde olmasını beklemiyorum. İnancınızı değiştirmek bana bağlı değil. Dış kabuk değişebilir, ama ruh aynı kalır" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler