Güneş'ten Skenderbeu uyarısı!

16.09.2015 - 09:21 | Son Güncellenme: 16.09.2015 - 09:50

Güneş, oyuncularına, yarın deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Skenderbeu maçının kolay geçmeyeceğini söyleyerek uyarılarda bulundu. Şenol hoca, “Agresif ve sert futbol oynayan bir takımın karşısına çıkacağız. Herkes dikkatli olsun” diyerek Arnavutluk ekibini küçümsememeleri gerektiğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında yarınSkenderbeu’ya Arnavutluk’ta konuk olacak Beşiktaş’da teknik direktör Şenol Güneş, 3 puanı getirecek formülü belirledi. 

Dün yapılan takım çalışması öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda, Kırmızı-Beyazlılar’ı kesinlikle hafife almamaları gerektiğini belirten Güneş, “Rakibimiz futbol otoriteleri tarafından favori konumda gösterilmese de ciddiyetimizi kaybetmememiz gerekiyor. Maç içinde görev alacak herkesten bir an bile oyundan kopmamasını istiyorum. Agresif ve sert futbol oynayan bir takımın karşısına çıkacağız. Herkes dikkatli olsun. Kimse kolay bir maç olacağını düşünmesin. İlk olarak konsantrasyonumuzu koruyup ardından Başakşehir maçında olduğu gibi ilk yarıda golü bulmalıyız. Böylelikle Avrupa Ligi’ne kayıpsız başlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

‘4-5 haftaya ihtiyacımız var’
Antrenmanın ardından Siyah-Beyazlı yöneticilerle de görüşen Şenol Güneş, takım olarak yüzde 100 hazır hale gelebilmeleri için en az 4-5 haftaya daha ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Bazı oyuncularımız fizik, bazıları da kafa olarak tam istediğim düzeyde değil. Ama her maçta daha da gelişme kaydediyoruz. Bu süreci en az kayıpla atlatacağız. İlerleyen haftalarda daha da oturmuş bir kadroyla ligdeki şampiyonluk hedefimize daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Bunun için de 4-5 haftaya ihtiyacımız var” yorumunu yaptı.

Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler