'Güneş'in yerine Belözoğlu'nu hazırlıyorlar'

09.09.2021 - 10:45 | Son Güncellenme: 09.09.2021 - 11:01

Türkiye'nin Hollanda'ya 6-1 yenilmesinden sonra Şenol Güneş'in görevine son verileceği konuşuluyor. İddialara göre yerine Emre Belözoğlu gelecek. İşte detaylar...

'Güneş'in yerine Belözoğlu'nu hazırlıyorlar'

AJANSSPOR-HABER

Euro 2020'de yaşanan hezimetin ardından 2022 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde de Karadağ ile berabere kalıp, Hollanda'ya 6-1 kaybedilince A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in geleceği büyük tartışma konusu oldu. Güneş, sorumluluğu üstlenirken haberlere göre bugün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile bir araya gelecek. İddialara göre Güneş görevden alınacak.

Senaryolar havadu uçuşuyor

Güneş'in yerine kimin geleceği de Hollanda maçının son düdüğünden itibaren konuşulur olurken, senaryolar da havadu uçuşuyor. Almanya Milli Takımı ile daha önce yollarını ayıran Johacim Löw'den Okan Burak'a kadar bir çok kişinin ismi ortaya atıldı. Tele1.com.tr yazarı spor iliteşimicisi Hülya Coşkun ise başka bir ismin hazırlandığını savundu.

Dilmen ile Belözoğlu ilişkisi

Coşkun bugünkü yazısında milli takımın başına Emre Belözoğlu'nun getirilmesi için çalışmalar yürütüldüğünü yazdı. Coşkun, TRTSpor'da yorumculuğa başlayan Rıdvan Dilmen ile Belözoğlu'nun çok iyi ilişki içinde olduğunu belirterek, "Birileri illaki stajyer Emre’yi ülkemizde teknik direktör yapmak için uğraşacak. Hem de en üst düzeylerde" dedi.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş istifa edecek mi? Cevap bende
Habere Git

Plan devreye girdi Güneş, 'Şeytani' dedi

Coşkun yazısında Belözoğlu'nun, kendisini ekibine almak isteyen Güneş'e 6 kişilik bir ekiple gelmek istediğini ama bunun kabul görmediğini de hatırlattı. Coşkun, Hollanda maçı sonrası Belözoğlu'nun yeni bir planı devreye sokduğunu bu nedenle de Şenol Güneş'in maç sonu açıklamalarında "Şeytanlık, şeytani" ifadelerini kullandığını söyledi.

HÜLYA COŞKUN'UN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN....

Senin için hazırladığımız haberler