Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le Bileği Bükülmüyor! Seri 16 Maça Uzadı

14.08.2023 - 23:21 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 23:36

Süper Lig'de deplasmanda Fatih Karagümrük'ü yenerek başlayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş yönetimindeki yenilmezlik serisi 16 maça çıktı.

Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le Bileği Bükülmüyor! Seri 16 Maça Uzadı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde yeni sezona galibiyetle başlarken, geçen sezondan gelen serisini de devam ettirdi. Siyah-Beyazlılar tecrübeli teknik direktör yönetiminde yenilgisizlik serisini 16 maça çıkardı. 

İkinciliği son maçta kaçırdılar

İkinci kez Beşiktaş'ın başına gelen Güneş, özellikle geçen sezonun ikinci devresinde ortaya koyduğu performansla söz konusu bölümü puan olarak lider kapatmıştı. Ama evindeki kapanış maçında 2-0 öne geçse de Konyaspor ile 3-3 berabere kalınca ligi ikinci sırada bitirme şansını elinden kaçırdı.

En son Sivasspor'a kaybetti

Şenol Güneş'li Beşiktaş geçen sezon 4 Şubat'ta deplasmanda Sivasspor'a 1-0 yenildikten sonra bir daha Süper Lig'de kaybetmedi. Kara Kartal, devamındaki 15 maçtan 3 beraberlik ve 12 galibiyet çıkarmayı başardı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Gümrük vizesi Fernandes'ten
Habere Git

Yenilmezlik serisini korudu

Beşiktaş, yeni sezona da seriyi koruyarak girdi. Transferde çok sayıda yıldız alan Galatasaray'ın berabere kaldığı, Fenerbahçe'nin ise kazandığı ilk haftada 3 puan alarak, moralli bir giriş yaptı. 

Açılış rekoruna ortak oldu

Diğer yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de 13 maçla en çok açılış maçı kazanma rekoruna sahip olan Ertuğrul Sağlam'a ortak oldu.

Senin için hazırladığımız haberler