Guliyev konuştu: "Bolt gibi bir favori..."

11.08.2017 - 13:27 | Son Güncellenme: 11.08.2017 - 13:27

Guliyev konuştu: "Bolt gibi bir favori..."

Milli Atlet Ramil Guliyev, Londra'da yapılan Dünya Atletizm Şampiyonası'nda, 200 metre finalinde, 20.09'luk derecesiyle Dünya Şampiyonu oldu. Guliyev, A Spor’a özel bir röportaj verdi. Guliyev’in yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :

"Birinci olduğumu görünce duygulandım"

Bu yarış benim için çok zevkli geçti. 10 yıllık antrenman bizi buralara getirdi. 14 yarışı da kazandım. Finalde kazanabileceğime inanıyordum. Finiş çizgisini görünce ilk 3’teyim dedim ama kaçıncı olduğumu anlamadım. Daha sonra birinci olduğumu gördüm ve inanılmaz duygulandım.

"Bolt gibi bir favori yoktu"

Bütün rakipler aynı kuvvetteydi. Bolt gibi bir favori yoktu. Hemen hemen herkes aynı olduğu için stresli geçti. Herkes kazanmak için elinden geleni yaptı. Strese kimin daha dayanıklı olduğu görüldü.

"Destek için teşekkür ederim"

Herkese çok teşekkür ediyorum. Bana büyük destek verildi. Bu destek olmasaydı hiçbir şey yapamazdık. Birinci olarak herkesi mutlu etmişim. Ben de mutluyum.

Gençlere tavsiyeler...

Gençler spor yapsınlar. Yapmayanlar da başlasınlar. Spor çok iyi bir şey. Spor hayatı pozitif yönde değiştiriyor.

"Yine iyi derece yapmak istiyoruz"

Cumhurbaşkanımız beni tebrik etti. İnşallah daha iyi dereceler elde ederim. Bu son tebrik olmaz. Yarın bayrak yarışı koşacağız milli takım ile. 4*100 yarışı koşacağız. Yine iyi derece yapmak ve finale kalmak istiyoruz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler