VakıfBank Başantrenörü Guidetti, Egonu'nun Ayrılacağını Duyurdu

12.05.2023 - 16:21 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 16:31

Son dakika | VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, sezon başında Isabelle Haak takası ile transfer edilen Paola Egonu'nun takımdan ayrılacağını duyurdu.

VakıfBank Başantrenörü Guidetti, Egonu'nun Ayrılacağını Duyurdu

Sezon başında geleceği parlak yıldızlarından Isabelle Haak'ı, İtalyan takım Imoco Volley Conegliano'ya gönderen VakıfBank, dünya starı Paola Egonu'yu kadrosuna katmıştı. Takım, şok bir ayrılık ile sarsıldı.

Guidetti açıkladı! VakıfBank Egonu ile yol ayrımında

CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya gelecek olan VakıfBank'ta başantrenör Giovanni Guidetti açıklamalarda bulundu. Guidetti, Paola Egonu ile yol ayrımında olduklarını söyledi.

"İstemeden de olsa gitmesine izin vereceğim"

Corriere Torino'ya konuşan Giovanni Guideitti, Paola Egonu'nun takımdan ayrılacağını söyledi. Guidetti, "Paola, İstanbul'da kendini sevdirdi. İstemeden de olsa gitmesine izin vereceğim" dedi.

İlgini Çekebilir
İlaç gibi geldi, Fener şampiyon!
Habere Git

"Egonu'yu tutamadık, üzgünüm"

Tecrübeli çalıştırıcı konuşmasının devamında ise "Tutamadık ve üzgünüm. Çok güzel bir ilişkimiz var, büyük bir büyüme arzusu olan, mütevazi bir kız" ifadelerini kullandı.

İşte Egonu'nun yeni adresi

Birçok otorite tarafından dünyanın en iyi kadın voleybolcusu olarak gösterilen Paola Egonu'nun yeni adresi de belli oldu. İtalyan basınına göre Paola Egonu, Vero Volley Milano Monza'ya transfer olacak.

Monza daha önce de girişimlerde bulundu

Monza, birkaç yıl önce de Egonu için transfer girişimlerinde bulunmuş ancak başarılı olamamıştı. Oyuncu o dönem Imoco Conegliano'yu tercih etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler