Pep Guardiola "En İyisi Biz Değiliz" Dedi, Dünyanın En İyi Takımını Açıkladı

11.02.2022 - 15:30 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 17:09

Manchester City menajeri Pep Guardiola, kendilerinin dünyanın en iyi takımı olmadığını söyledi. İspanyol teknik adam kendisine göre dünyanın en iyi olan takımını da açıkladı.

Pep Guardiola "En İyisi Biz Değiliz" Dedi, Dünyanın En İyi Takımını Açıkladı

Manchester City'nin 51 yaşındaki menajeri Pep Guardiola, dünyanın en iyi takımının kendileri olmadığını söyledi. 

"Dünyanın en iyi takımı Chelsea çünkü..."

Ligin son haftasında 2-0 kazandıkları Brentford maçının ardından basın toplantısında konuşan Pep Guardiola, "Dünyanın en iyi takımı biz değiliz. En iyisi Chelsea. Şampiyonlar Ligi'ni onlar kazandı, en iyi takım onlar" dedi.

City finalde Chelsea'ye kaybetmişti

Manchester City ile Chelsea geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmiş, Londra ekibi sahadan Havertz'in 42. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak Avrupa'nın en büyük kupasının sahibi olmuştu.

Ligde 9 puanla lider

Manchester City 24. haftası geride kalan ligde bir maçı eksik olan Liverpool'un 9 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Chelsea ise 47 puanla 3. sırada yer alıyor. City ligde bu hafta 18. sıradaki Norwich City ile karşılaşacak.

Guardiola'nın takımı 3 kulvarda yoluna devam ediyor

Premier Lig'de şampiyonluk için mücadele veren Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna devam ediyor. FA Cup ve Lig Kupası macerası da süren İngiliz ekibi, ilk Şampiyonlar Ligi zaferine ulaşmayı hedefliyor. Manchester City, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Portekiz ekibi Sporting ile karşılaşacak.

Pep, Manchester City'e altın çağını yaşatıyor

1 Temmuz 2016'dan bu yana Manchester United'ın başında olan Pep Guardiola İngiliz ekibiyle 3 lig şampiyonluğunun yanı sıra 1 kez FA Cup, 3 kez EFL Cup, 2 kez de FA Community Shield kupalarını kazandı.  

Senin için hazırladığımız haberler