Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Alejandro Grimaldo İmzayı Attı

15.05.2023 - 12:55 | Son Güncellenme: 15.05.2023 - 13:04

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan sol bek oyuncu Alejandro Grimaldo imzayı attı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Alejandro Grimaldo İmzayı Attı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen, Portekiz Ligi'nde Benfica forması giyen Alejandro Grimaldo'yu kadrosuna kattığını duyurdu.

Sözleşme 2027 yılına kadar

Alman kulübünden yapılan açıklamaya göre, 27 yaşındaki sol bek oyuncuyla 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

"Çok heyecanlıyım"

İmza sonrası kulüp sitesine bir açıklama yapan Grimaldo, "Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birinde yedi yıl oynadım. Ama Bundesliga'da gücümü gösterebileceğim için çok heyecanlıyım. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Milot Rashica gelişmesi
Habere Git

"Harika zaman geçireceğimize eminim"

Benim için Avrupa'nın en iyi liglerinden biri ve stadyumlardaki ambiyans ve atmosfer açısından kesinlikle benzersiz. Takımla birlikte harika zaman geçireceğimize eminim" dedi. 

Galatasaray'ın listesindeydi

Bilindiği üzere İspanyol sol bek oyuncunun ismi Süper Lig ekibi Galatasaray ile anılıyordu. Hatta Erden Timur'un, oyuncunun menajeriyle görüştüğü iddia edilmişti.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon Benfica ile 52 karşılaşmaya çıkan Grimaldo, 7 gol ve 15 asistlik müthiş bir performans ortaya koydu.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan sol bek kararı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler