Karagümrük'te Süleyman Hurma'dan Galatasaray Maçında Teşvik İddialarına Cevap

03.05.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 03.05.2023 - 21:47

Son dakika | Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Süper Lig'de oynadıkları Galatasaray maçından sonra teşvik iddialarına sert cevap verdi. Detaylar.

Karagümrük'te Süleyman Hurma'dan Galatasaray Maçında Teşvik İddialarına Cevap

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile 3-3 berabere kalan Fatih Karagümrük için Beşiktaş derbisi öncesi liderin kan kaybetmesine neden oldu. Fatih Karagümrük için Galatasaray maçı için teşvik aldığı iddiaları ortaya atıldı.

Süleyman Hurma'dan sert cevap

69. Gilette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray maçında teşvik söylentilerini sert bir dille cevapladı.

"30 yıldır gidip geliyorum ama..."

69. Gilette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni hakkında konuşan Hurma, "Türk halkı, Türk sporseveri ve Türk sporcusu tarafından çok önemsenen bir ödül. Ödül alanları kutluyorum. Çok kolay bir ödül değil. 30 yıldır gidip geliyorum ama ben henüz ödül almadım. Tekrar hepsini tebrik ediyorum. Umut ediyorum herkes geldiği gibi mutlu ayrılır" dedi.

İlgini Çekebilir
Özbek'ten Koç'a "Katil" örneğiyle cevap
Habere Git

"Türkiye'deki bu atmosferden utanç duyuyorum"

Galatasaray maçında teşvik iddiaları hakkında Süleyman Hurma, "Türkiye'deki bu atmosferden utanç duyuyorum. Bu olay aslında hakikatinde 3 takım üzerinden dönüyor. Tarihte olmadığı kadar bu sezon inanılmaz açıklamalar, inanılmaz suçlamalar oldu. Bu durum Türk futboluna zarar veriyor" şeklinde konuştu.

"İzahat vermek bile beni üzüyor"

Hurma, "Biz 2 sene önce deplasmanda Beşiktaş'ı yendiğimizde Galatasaray penaltı kaçırmasaydı şampiyon olacaktı. Biz o gün de çıktık kendi takımımız için oynadık, bugün de aynısını yaptık. İlk yarıdaki Fenerbahçe maçını izleyenler hatırlar, 5-4 bitmişti. İzahat vermek bile beni üzüyor ve utandırıyor" dedi.

"Soysuzlar suçluyor, soylular savunuyor bu ülkede"

Fatih Karagümrük Başkanı, "Bu ifadeleri özellikle çıkaran insanların bu durumu yaşaması lazım ama maalesef soysuzlar suçluyor, soylular savunuyor bu ülkede. Bu durum futbol adına da insanımız adına da güzel değil. Herkes kendi takımı için mücadele ediyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Çetinsaya'dan Özbek'e: Babam özür dilemedi
Habere Git

"İstanbulspor da gitti Fenerbahçe'den puan aldı"

Süleyman Hurma, "İstanbulspor da gitti Fenerbahçe'den puan aldı. Bizim maçımızda da Colley ikinci golü atsaydı Fenerbahçe'yi yenebilecek durumdaydık ama bazen kazanamıyorsunuz. Bu takımlara karşı oynamak kolay olmuyor. Böyle bir günü daha fazla bu şekilde meşgul etmeyelim. İnşallah bu sorunların olmadığı ligler oynarız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler