G.Saray aradığı sağ beki La Liga'da buldu! Görüşmeler başladı...

16.07.2024 - 23:53 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 00:04

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray, İspanya Ligi'nde Sevilla forması giyen sağ bek oyuncu Gonzalo Montiel ile ilgileniyor. Detaylar.

G.Saray aradığı sağ beki La Liga'da buldu! Görüşmeler başladı...

AJANSSPOR-HABER

Sacha Boey'i Alman devi Bayern Münih'e satan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da bu bölgeye arayışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Galatasaray rotasını La Liga'ya çevirdi

Rennes'te forma giyen sağ bek Guela Doue ve Kopenhag'da oynayan Elias Jelert ile ilgili temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, rotasını İspanya Ligi'ne çevirdi.

Gonzalo Montiel listede

Mercado de Pases'ten Uriel lugt'un haberine göre Galatasaray'ın, La Liga'da Sevilla forması giyen Gonzalo Montiel ile ilgilendiği belirtildi.

Temasa geçildi

Haberde; sarı-kırmızılı yönetimin, Arjantinli sağ bek için İspanyol kulübüyle temasa geçtiği ve 27 yaşındaki futbolcu için bilgi istediği ifade edildi.

2023-2024 sezonu performansı

Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Gonzalo Montiel, 2023-2024 sezonunda kiralandığı İngiliz kulübü Nottingham Forest ile çıktığı 20 maçta 3 asist kaydetti.

Copa America şampiyonluğu yaşadı

Geçtiğimiz günlerde Arjantin Milli Takımı ile Copa America şampiyonluğu yaşayan sağ bek futbolcu, milli takımda görev aldığı 32 karşılaşmada 1 gol atarken 8 sarı kart gördü ve 2.012 dakika sahada kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler