Gri Hafa Sonu nedir? | GS Store indirimleri | Grey Weekend ne demek?

30.05.2018 - 11:32 | Son Güncellenme: 30.05.2018 - 11:44

Gri Hafa Sonu nedir? | GS Store indirimleri | Grey Weekend ne demek?

Gri hafta sonu nedir? Grey Weekend ne demek?  Geçtiğimiz aylarda 'Yellow Friday' kampanyası başlatan Galatasaray taraftarları bu kez de 'Gri Hafta Sonu' kampanyasına başlıyor. Bu kez de başkan Cengiz’e seçimi kazandıran renkten yola çıkılarak, Grey Weekend (gri hafta sonu) etkinliği başlatılacak. Peki, GS Store'da indirim var mı? Gri Hafta Sonu nedir? Detaylar haberimizde...

Dünyayı kasıp kavuran 'Black Friday' kampanyasından yola çıkarak, 'Yellow Friday' etkinliğine başlayan Galatasaray bu sefer de Mustafa Cengiz'in seçimdeki renginden yola çıkarak, 'Gri Hafta Sonu' kampanyasına başlıyor. Etkinlik 1 Haziran Cuma ve 3 Haziran Pazar arasında 3 gün boyunca devam edecek. Gri hafta sonu nedir? Grey Weekend ne demek? Peki, GS Store'da indirim var mı? Detaylar haberimizde...

Gri Hafta sonu nedir?

Galatasaray, gri haftasonuna hazırlanıyor... 20 Ocak’taki seçimi kazandıktan sonra, her yıl dünyayı kasıp kavuran Black Friday (kara cuma) kampanyasından yola çıkarak, Yellow Friday (sarı cuma) etkinliğini başlatan Galatasaray Yönetimi, ikinci büyük organizasyona hazırlanıyor. Bu kez başkan Mustafa Cengiz’e kongreyi kazandıran oy pusulasının rengi olan griden yola çıkılarak, Grey Weekend (gri hafta sonu) kampanyası düzenlenecek. Etkinlik 1 Haziran Cuma ve 3 Haziran Pazar arasında 3 gün boyunca devam edecek. (Fanatik)

 

GS Store'da indirim var mı?

Bu süreçte GSStore’daki tüm ürünlerin, 21. şampiyonluğu temsil etmesi amacıyla, yüzde 21’lik indirimle satılacağı belirtiliyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, bu kampanyadan en az 12 milyon TL ciro ve 5 milyon Lira’lık gelir bekliyor.

(Fanatik)

GS Store hakkında bilgi

2001 yılında Galatasaray Megastore adıyla kurulmuştur. 2008 yılında isim değiştirmiştir. Sahip olduğu 82 mağazanın 34’ü İstanbul, 6’sı Ankara , 4’ü Antalya, 4’ü İzmir 3'ü Konya, 2‘si Adana, ve 2'si Bursa, 2'si Samsun ve 2'si Sakarya'da bulunmaktadır. Türkiye'nin diğer illerinde bulunan Galatasaray Store mağazaları ise; Aksaray, Aydın, Balıkesir, İzmit, Elâzığ, Çorum, Kayseri, Kahramanmaraş, Mersin, Gaziantep, Denizli, Malatya, Şanlıurfa, Manisa, Yalova, Tekirdağ, Osmaniye, Muğla ve İskenderun‘da faaliyet göstermektedir. Yurtdışında ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Lefkoşa kentinde bir ve Almanya'nın Köln kentinde 2 ve Azerbaycan'ın Bakü şehrinde 1 tane olmak üzere olmak üzere 4 adet Galatasaray Store mağazası bulunmaktadır. İki adet gezici tır da tüm yurt genelinde hizmet vermektedir. Aynı zamanda bu tır yaz mevsiminde Avrupa'da da hizmet vermektedir.

Firmanın ana merkezi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadında bulunmaktadır.En büyük Galatasaray Store ise Türk Telekom Stadyumu'nda bulunmaktadır. Ayrıca sadece amatör branşların ürünlerinin satılacağı Galatasaray Store Plus, Galatasaray' ın Maslak' taki Galatasaray Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisleri' nde ilk şubesini açmış bulunmaktadır.

Galatasaray Store, sosyal sorumluluk çerçevesinde Lösev ile iş birliği yapmış olup, Lösev tarafından üretilen ürünleri GSStore internet sitesi aracılığı ile müşterilerine ulaştırıp, gelirlerini Lösev' in yararına sunmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler