Kanadalı orta oyuncusu Graham Vigrass: ''Halkbank’a yakışmak istiyoruz''

04.04.2022 - 19:53 | Son Güncellenme: 04.04.2022 - 22:38

AXA Sigorta Efeler Ligi’ni liderlikle tamamlayan Halkbank’ın Kanadalı orta oyuncusu Graham Vigrass, Play-Off etabı öncesi açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Kanadalı orta oyuncusu Graham Vigrass: ''Halkbank’a yakışmak istiyoruz''

AJANSSPOR HABER

AXA Sigorta Efeler Ligi’ni liderlikle tamamlayan Halkbank’ın Kanadalı orta oyuncusu Graham Vigrass, Play-Off etabı öncesi açıklamalar yaptı.

Halkbank’ın orta oyuncusu Graham Vigrass, “buraya kadar iyi getirdik. Sonuna doğru biraz yorulsak da istediğimizi aldık ve zirvedeki yerimizi koruduk. Play-off etabı en önemli bölüm. Sonuçları öngörmek pek mümkün değil ama gerektiğinde en iyi voleybolumuzu oynarız. Kontrol edebileceğimiz tek unsur performansımız. Onu da en güçlü oyunumuzu oynamak için kullanacağız.” dedi.

Halkbank’ın Türkiye voleybolundaki yerini bildiği için kulübe yakışmak istediklerini söyleyen Graham Vigrass, kulübün dışarıdan ne görünüyorsa içerde olanlarında çok farklı olmadığını söyledi. Vigrass, “bize kulübün çok profesyonelce yönetildiği söylendi. Benim deneyimimde de bunu gördüm.” dedi.

Ülkeye alışıyorum

Türkiye’de üç farklı kulüpte forma terleten Kanadalı oyuncu Graham Vigrass, “üç ana şehir ve üçü birbirinden çok farklı. Hepsi hakkında iyi şeyler düşünüyorum. Türkiye’deki yaşama alışıyorum. Farklı olan pek çok şey var, bu yüzden hala öğreniyorum ama burada gerçekten keyfi alıyorum. Ülke güzel, yemek harika, müzik iyi, trafik kötü.” Dedi.

Graham Vigrass oynadığı mevkiin mücadeleye açık bir pozisyon olduğunu, kulüpte de ligde de iyi oyuncular olduğunu dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler