Gaziantep FK, Sivasspor'dan Max Gradel'i Transfer Etti

25.07.2023 - 15:10 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 15:19

Son dakika transfer haberi | Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Sivasspor'dan Max Gradel'i kadrosuna kattı. Transfer, resmen açıklandı. İşte detaylar.

Gaziantep FK, Sivasspor'dan Max Gradel'i Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon yaşanan deprem felaketi nedeniyle lige devam etmeme kararı alan Gaziantep FK, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer çalışmalarına devam eden takım, önemli bir takviyede bulundu.

Gaziantep, Gradel ile anlaştı

Daha önce Ajansspor'dan duyurduğumuz gibi Gaziantep FK, Sivasspor'un yıldızı Max Gradel ile anlaşma sağladı. Kulüp, Gradel transferini resmen duyurdu.

Gradel'e 2 yıllık sözleşme!

Gaziantep FK, transferin detaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada Max Gradel ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Gaziantep FK'dan Maksimum transfer!
Habere Git

Kulüpten açıklama

Yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Sivasspor'da forma giyen başarılı futbolcu Max Gradel ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır. Fildişi Sahili Milli Takımı'nın efsane isimlerinden olan Max Gradel'e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

"Ben geldim"

Max Gradel'in transferden sonraki ilk sözleri ise "Merhaba Gaziantep. Ben geldim" oldu.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder'den Fenerbahçe açıklaması!
Habere Git

Gradel'in Sivasspor performansı

Fransız ekibi Toulouse'tan ayrıldıktan sonra 2020 yılında Sivasspor'a bedelsiz olarak transfer olan tecrübeli oyuncu, görev aldığı 131 maçta 29 gol ve 37 asistlik performans sergiledi.

35 yaşındaki Gradel kariyerinde Leicester City, Bournemouth, Leeds United, Toulouse ve Saint-Étienne gibi kulüplerinin de formalarını giydi. Fildişi Sahili Milli Takım ile de 98 karşılaşmaya çıkan sol kanat oyuncusu 17 gol ve 11 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler