Göztepe, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Solet ile transferini bitirmek üzere

11.06.2024 - 15:06 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 15:10

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Solet ile anlaşma sağladığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Göztepe, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Solet ile transferini bitirmek üzere

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de gelecek vadeden oyuncularla iddialı bir takım kurmak isteyen Göztepe, aradığı orta sahayı Bulgaristan'da buldu. 

Djalma Silva'nın ardından ikinci transfer

Sarı-kırmızılı ekip, Djalma Silva transferinin ardından yeni bir ismi de daha kadrosuna katmak üzere... 

Isaac Solet transferi bitti gibi

Yeni Asır'ın haberine göre İzmir temsilcisi, son olarak Slavia Sofya forması giyen 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Isaac Solet'in transferini büyük ölçüde bitirdi. Sarı-kırmızılı ekip, ufak pürüzleri hallettikten sonra Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu oyuncuya imzayı attıracak.

Transferde yakın zamanda duyurulacak

Göz-Göz'ün son hamlesi olan Solet yaklaşık 100 bin Euro'luk piyasa değeriyle dikkat çekiyor. Bulgar temsilcisi ile sözleşmesi Haziran 2026'ya kadar süren oyuncu için hatırı sayılı bir ücret ödemeyi göze alan yönetim, oyuncuyu takıma kazandırmak konusunda oldukça istekli davranıyor. 

Scout ekiplerinin keşfettiği ve Bulgar teknik adam Stanimir Stoilov'un da onay verdiği transferi sarı-kırmızılı kulübün önümüzdeki günlerde taraftarlarına duyurması bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler