Göztepe'de Amatör Yerine Olimpik Kelimesi Kullanımı Başladı

25.08.2023 - 09:21 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 10:36

Trendyol TFF 1. Lig ekibi Göztepe, branşlarda amatör yerine olimpik kelimesinin kullanımını uygun buldu. İzmir ekibi böylelikle bu fikri hayata geçirdi.

Göztepe'de Amatör Yerine Olimpik Kelimesi Kullanımı Başladı

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Göztepe Spor Kulübü, Ağustos ayı başında düzenlenen sponsorluk lansmanı öncesinde Ajanssspor’un önemle vurguladığı ve tavsiye ettiği futbol dışındaki branşlarda amatör yerine olimpik kelimesinin kullanımını uygun buldu ve bu fikri hayata geçirdi. 

Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar hayata geçti

Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar Başkanı Mehmet Sepil’in bizzat önemsediği ve üzerinde durduğu bu fikir çerçevesinde kulübün futbol dışındaki resmi Twitter ve Instagram sayfaları “Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar” ibaresi olarak değiştirildi.  

Olimpik Branşlar kullanımı başladı

Dün gerçekleştirilen, 2023-2024 sezonunda IEU Medical Point Hastanesi'nin, Göztepe Kadın Voleybol, Erkek Hentbol takımları ile Göztepe’nin milli sporcularının sağlık sponsoru olduğu toplantıda söz alan Başkan Mehmet Sepil’in ve sponsor şirketin CEO’su Veysi Kubba’nın da ısrarla ''Olimpik Branşlar'' ifadeleri kullanması dikkatlerden kaçmadı. 

İlgini Çekebilir
Medical Point İzmir Hastanesi, Göztepe'nin olimpik branşlarına sağlık sponsoru oldu
Habere Git

Göztepe Olimpik Branşlar Başkanı Mehmet Sepil, açıklamalarda bulundu. Sepil, ''Olimpik branşlarda Türk gençlerine hizmet eden ve bunu sürdürülebilir kılmayı amaçlayan oldukça anlamlı bir yolda ilerliyoruz. Tam olarak da bu yüzden bu tarz yol arkadaşlıklarını çok önemsiyoruz.” dedi.

Amatör değiller

Futbolun ülkemizde açık ara en popüler spor dalı olduğu gerçeğiyle birlikte diğer spor branşlardaki sporcuların “Amatör” olarak değil profesyonel bir şekilde bunu meslek haline getirdikleri biliniyor. Ayrıca gerek takım sporlarında gerek bireysel branşlarda kazanılan başarılar ve şampiyonlukların değerlendirilmesi tamamen profesyonel şekliyle gerçekleşiyor. 

Göztepe Spor Kulübü futbol dışında 16 farklı branşta ve binlerce sporcu ile faaliyetlerine devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler