Çaykur Rizespor'da İbrahim Olawoyin'den Süper Lig Açıklaması

12.05.2023 - 14:28 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 14:41

1. Lig'in 37. haftasında Göztepe'ye konuk olacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu İbrahim Olawoyin, Süper Lig'i garantilemek istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor'da İbrahim Olawoyin'den Süper Lig Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında 16 Mayıs Salı günü Göztepe'ye konuk olacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu İbrahim Olawoyin, Süper Lig'i garantilemek istediklerini söyledi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan İbrahim Olawoyin, Süper Lig yarışında iyi işler yaparak son iki haftaya geldiklerini kaydetti.

"Süper Lig'e çıktığımızı ilan etmek istiyoruz"

Göztepe deplasmanına gideceklerini ifade eden 25 yaşındaki oyuncu, "Çok zor bir maça gittiğimizin bilincindeyiz. Final maçı olarak adlandırabiliriz. Bu maçın ardından ligin bitimine bir maç kalıyor ama Göztepe maçında işi bitirip, Süper Lig'e çıktığımızı ilan etmek istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Göztepe maçından iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Bülent Korkmaz: "Süper Lig kapısı açıldı"
Habere Git

"Yılın sonunda Süper Lig'e yükseleceğimizi söyledim"

Olawoyin, her zaman olumlu düşünceye inandığını aktararak, "Olaylara pozitif yönden bakıyorum. Rize'ye geldiğimde ilk andan itibaren hep olumlu duyguya sahiptim. Burada pozitif düşüncelerim devam etti. Çaykur Rizespor'a transfer olduktan sonra yaptığım ilk açıklamada, bulunduğumuz duruma olumlu baktığımı ve yılın sonunda Süper Lig'e yükseleceğimizi söyledim. Şu anda konumumuz hedefe çok yaklaştığımızı gösteriyor. Umarım olumlu duygularım birleşerek hedefe ulaşırız." ifadelerini kullandı.

Yeşil-mavili oyuncu, kendi performansından çok, takım olarak hedefe ulaşmanın daha değerli olduğunu sözlerine ekledi.

İbrahim Olawoyin'in performansı

Bu sezon Süper Lig'de toplam 31 maça çıkan Nijeryalı sol kanat İbrahim Olawoyin, 7 gol, 10 asistlik performans sergiledi

Süper Lig için kritik viraj Göztepe

Son 12 maçta yenilgi yüzü görmeyip Play-Off potasından kopmayan Göztepe, 16 Mayıs Salı günü evinde rakibini yendiği takdirde hiçbir sonuca bakmaksızın Play-Off oynamayı garantileyecek. Çaykur Rizespor ise İzmir'den 3 puanla ayrılması durumunda Yılport Samsunspor'un ardından direkt Süper Lig'e yükselecek ikinci takım olacak. Geçen sezon Süper Lig'e birlikte veda eden iki takım yeniden devler arenasına bilet alabilmek adına son derece kritik haftaya girecek.

Senin için hazırladığımız haberler