Son Dakika | Galatasaray, Yunus Akgün ile Sözleşme Uzatacak

08.10.2022 - 17:15 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 17:42

Son dakika spor haberi | Galatasaray, iç transferde düğmeye bastı. Sarı-Kırmızılılar Yunus Akgün ile yeni sözleşme için masaya oturdu. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Galatasaray, Yunus Akgün ile Sözleşme Uzatacak

Salim MANAV - AJANSSPOR

Yaz transfer döneminde kadrosuna Mauro Icardi, Juan Mata gibi yıldız oyuncuları dahil eden Galatasaray, iç transferde harekete geçti. Özbek yönetimi, genç yıldızı ile sözleşme uzatma kararı aldı.

Yunus Akgün ile görüşmeler başladı

Cimbom, Yunus Akgün ve temsilcisi ile sözleşme uzatma konusunda resmi görüşmelere başladı. Taraflar arasındaki görüşmeler olumlu ilerliyor. 

Adana Demirspor'da yıldızı parladı

Geçtiğimiz 2 sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren ve Mavi Şimşekler'deki performansıyla göz dolduran Yunus, mavi lacivertlilerde 70 maçta 16 gol, 20 asist kaydetmişti. 

Galatasaray'a döndü formayı aldı

Sezon öncesinde Galatasaray'a dönen 22 yaşındaki sağ kanat 8 maçta süre aldı ve 1 de asist kaydetti. 

Okan Buruk'tan tam destek

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu için şu ifadeleri kullanmıştı: "Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'e fazla eleştiri oldu. Onlara güveniyoruz. Yoğun bir süreçleri var, Galatasaray, Milli Takım... Destek olacağız. Galatasaray için ikisi de çok önemli."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da revizyon başlıyor
Habere Git

"Performanslarının altındalar"

Sözlerine devam eden Okan Buruk, "Performanslarının altındalar, bunu onlar da biz de görüyoruz. Destek vereceğiz. Galatasaray, Galatasaraylı olmayan kişiler tarafından sosyal medya üzerinden karıştırılmaya çalışılıyor, hepsini görüyoruz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler