Bafetimbi Gomis'ten Galatasaraylı Futbolculara Derbi Öncesi Jest!

29.04.2023 - 09:11 | Son Güncellenme: 29.04.2023 - 09:17

Fatih Karagümrük karşılaşmasının kadrosunda yer almayan ve bundan sonra oynamak istemediğini açıklayan daha sonra ise affedilen Bafetimbi Gomis, futbolculara jest yaptı.

Bafetimbi Gomis'ten Galatasaraylı Futbolculara Derbi Öncesi Jest!

Spor Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile pazar günü karşılaşacak olan Galatasaray'da, geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük maçı kadrosuna alınmayan ve bundan sonra da forma giymek istemediğini belirten ancak daha sonra ise affedilen Bafetimbi Gomis'ten şık bir hareket geldi. 

Gomis'ten telafi yemeği

Fanatik'te yer alan habere göre; özür dileyip antrenmanlara çıkan Fransız yıldız, takım arkadaşlarına da haksızlık yaptığını düşünerek, bir telafi yemeği organize etti. 

Öğle yemeği ısmarladı

Fransız santrfor, dünkü idmanın ardından tüm oyunculara tesislere yakın bir restoranda öğle yemeği ısmarladı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, derbi öncesi Sivas'ta hata yapmak istemiyor!
Habere Git

37 yaşındaki santrforun bu yemek organizasyonunda, takım ruhuna vurgu yaptığı ve şampiyonluk için kalan haftalarda kenetlenmeleri gerektiğini söylediği öğrenildi.

Gomis, Beşiktaş maçına yedek kulübesinde başlayacak

Bu arada derbi kadrosunu şekillendirmeye çalışan teknik direktör Okan Buruk'un, 2. yarıda skorun gidişatıyla ilgili her türlü muhtemel hesabı yaptığı ve Gomis'i kadroya alma kararı verdiği öğrenildi. Tecrübeli golcü, Beşiktaş derbisine yedek kulübesinde başlayacak.

Aslan'ın hocası Okan Buruk, Beşiktaş derbisinde mutlaka sakin kalan taraf olmaları gerektiğini söyledi. Zorlu mücadelede öncesinde takımıyla kısa bir toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcı ortaya çıkabilecek yüksek tansiyonla ilgili öğrencilerine uyarılarda bulundu. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor kötü gidişe dur demek istiyor! Rakip Konyaspor...
Habere Git

Okan Buruk: "Kesinlikle tartışmalardan uzak kalmalıyız"

Başarılı hoca, "Kesinlikle tartışmalardan uzak kalmalıyız. Sakin ortam bizim işimize gelir, gerilim yükselirse baskı altında kalabiliriz. Çok dikkatli ve her dakika motive olmalıyız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler