Eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis Türkiye - Brezilya maçında!

22.09.2023 - 12:04 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 12:23

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Olimpiyat Elemeleri'nde Brezilya'yı 3-0 yendiği maçta Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis de yer aldı. Detaylar.

Eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis Türkiye - Brezilya maçında!

AJANSSPOR HABER

2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Brezilya ile karşı karşıya geldi. Japonya'da düzenlenen turnuvada 5'inci maçına çıkan Filenin Sultanları, Brezilya karşısında 3-0 kazandı. Türkiye'nin maçında tribünde tanıdık bir isim vardı.

Gomis tribünde

Galatasaray'ın eski santrforu Bafetimbi Gomis, Türkiye'nin Brezilya ile oynadığı maçta yer aldı. Gomis, Kırmızı-Beyazlılar'a destek olurken, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Galatasaray'ı ve Türkiye'yi unutmak mümkün değil"

Gomis, "Galatasaray'ı ve Türkiye'yi unutmak mümkün değil. Dünyanın her yerinde Türkler’le karşılaşmak çok keyifli. Ailemle Türkiye'de çok güzel zamanlar geçirdik. Sizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Sultanlar'dan Tango'dan sonra Samba
Habere Git

"Güçlü, akıllı Türk kadınlarına geldik"

Gomis, paylaşımının devam eden kısmında ise "Kızımı okuldan aldım ve ona güzel bir örnek göstermek için Filenin Sultanları'na güçlü, akıllı, iştahlı oynayan Türk kadınlarına geldik. Haydi kızlar zafer yakın" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler