Nwakaeme: Türkiye'de çok mutluyum

29.10.2021 - 22:23 | Son Güncellenme: 29.10.2021 - 23:22

Trabzonspor haberleri... Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da galibiyeti getiren golü atan Anthony Nwakame maçın ardından açıklamalar yaptı.

Nwakaeme: Türkiye'de çok mutluyum

AJANSSPOR-HABER

Lider Trabzonspor, Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası maç fazlasıyla puan farkını 7'ye çıkardı. Sakatlığının ardından ikinci yarıda oyuna giren Anthony Nwakaeme galibiyet golünü atarak bıraktığı yerden devam etti. 

Yıldız futbolcu, "Öncelikle mutluyum tabii ki. Takımımızı tebrik etmek istiyorum, özellikle Vitor'u. Gerçekten çok iyi bir kafa vuruşuydu. Biz böyle devam etmek istiyoruz" dedi.

'Kulübeden gelip katkı yaptım'

Bordo-mavili golcü şöyle devam etti: "Sakatlıktan döndüm, bugün kulübeden gelip takıma katkıda bulunmaya çalıştım. Bir yarışın içerisindeyiz ancak bu yarışın kısa olmayacağını biliyoruz. Uzun bir maraton olacak. Her puan değerli, alacağımız her galibiyet çok değerli. Ama daha önce de bahsettiğim gibi asla kolay olmayacak. Biz de bu yarışı bitirebilmek için hazırız." 

Nwakaeme: Türkiye'de çok mutluyum

Nijeryalı futbolcu, Cumhuriyet Bayramı'nı kutlaması hakkında ise, "Türkiye gibi bir ülkede olmaktan dolayı çok mutluyum, çünkü geldiğimden beri hayatımda birçok değişti ve burada olmaktan ve bu ülkede yaşamaktan dolayı çok mutluyum. İnsanların kutladığı bir şey varsa ben de onlarla kutlamaya katılmak istedim sadece" yorumunu yaptı.

Djaniny'den penaltı yorumu

Trabzonspor'un ilk golünü penalştıdan kaydeden Djaniny de "Sürekli hareket halinde olmayı seven bir oyuncuyum, sabit bir yerde kalmayı çok sevmiyorum, sürekli mobil olmayı, sürekli hareket halinde olmayı ve takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Gol önemliydi. Çünkü bütün hafta boyunca bu an için çalışıyoruz. Tabii ki antrenmanlarda çalışıyoruz buna. Ben çalışıyorum, Bakasetas çalışıyor penaltıya" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler