Gökhan Gönül yeni tanıdığı kardeşiyle yüz yüze

23.08.2021 - 19:48 | Son Güncellenme: 24.08.2021 - 12:44

Son dakika haberleri… Gökhan Gönül, Show TV yayınında Can Gönül’ün kardeşi olduğunu kabul etti. İşte detaylar…

Gökhan Gönül yeni tanıdığı kardeşiyle yüz yüze

AJANSSPOR - HABER

 

Türkiye’de Yeşilçam filmlerini aratmayan bir hikaye yaşandı. Can Gönül isimli bir vatandaş, nüfus kayıt örneğini bir gün önce basın mensuplarıyla paylaşarak ünlü futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu iddia etmişti. Bugün, Can Gönül; Show TV’den Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu “Vazgeçme” programına konuk oldu. Gökhan Gönül de canlı yayına bağlanarak Can’ın iddialarını kabul etti.

Gökhan Gönül: “3 kardeştik, 4 olduk…”

Didem Arslan Yılmaz’ın yayınına bağlanan ünlü futbolcu Gökhan Gönül: “Soracaklarım yok aslında. Can bizim kardeşimiz… Ben de bunu 3-4 gün önce öğrendim. 3 kardeştik, 4 olduk…” dedi. 

“Biz de seni bekliyoruz…”

Anne ve babasının Can Gönül’ü beklediğini söyleyen Gökhan Gönül: “Cancığım 3-4 gündür annen - baban sana ulaşmaya çalışıyor. Bence özel hayatını daha fazla anlatmana gerek kalmadığını düşünüyorum. Zaten annen baban seni bekliyor. Biz de seni bekliyoruz” diye konuştu.

“Ben de annesiz büyüdüm…”

Tıpkı Can Gönül gibi belli bir yaşa kadar annesiz büyüdüğünü söyleyen Gökhan Gönül: “Ben de Can gibi belli bir yaşa kadar annesiz büyüdüm. O yüzden Can’ın da özel hayatını çok paylaşmasından yana değilim. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu iddia eden genç: Benim maddi bir isteğim yok
Habere Git

Didem Arslan’la tartıştı!

Programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz, konuya ilişkin daha fazla detay sorunca, Gökhan Gönül; Yılmaz’a sert çıktı. Emektar futbolcu: “Çok fazla girmek istemiyorum Didem hanım. Sizden de ricam, çok fazla özel hayatı kurcalamadan… Hani bir an önce zaman kaybetmemek adına gelsin anne babasının yanına. Konuşacağı, dertleşeceği çok şey vardır. Ben onunla yüz yüze görüşmek isterim. Benim de ona sormak istediğim şeyler var. Onun da sormak istediği şeyler vardır.” dedi.

Canlı yayında gerilim arttı…

Programın devam eden bölümünde Didem Arslan Yılmaz, daha fazla detay isteyince; Gökhan Gönül: “Tamam Didem hanım ben sizi anlıyorum. Onu da anlıyorum. Annesini ve babasını görmek istiyor. Didem hanım siz eşinizle, annenizle konuşmalarınızı kamuoyu önünde tartışmak ister misiniz?” diye konuştu.

Amcası da yayına bağlandı

Gökhan Gönül canlı yayından ayrıldıktan sonra bu kez amcası Mehmet Gönül yayına bağlandı. Amca Gönül, hikayeyi şu şekilde özetledi:

“Babası çok karakterli biridir. Annesi babası geçimsizlikten ayrıldılar. O sırada Nilüfer hanımın hamile olduğunu biz bilmiyorduk. Baba da bilmiyordu. Baba da bilse, hangi baba çocuğunu bırakabilir ki? Ben 2 yaşına kadar ona bakmadım. (Can Gönül: Bana yurttan söylendi) Öyle bir şey olabilir mi? 3 tane oğlunu yetiştirmiş… O sırada Bafra’da değillerdi. Bursa’dalardı. Bu bilgi de yanlış. Nilüfer hanım kocasına söylemeden yurda vermiş.”

Rize'ye gitti

Can Gönül, dün gece saatlerinde İstanbul’dan ayrılarak Gökhan Gönül’ün bulunduğu Rize’ye gitti.

Senin için hazırladığımız haberler