(ÖZET) İtalya - Hollanda maç sonucu: 3-2

19.06.2023 - 00:42 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 00:49

UEFA Uluslar Ligi 3.'lük maçında Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo'lu İtalya, Hollanda'yı 3-2 mağlup etti ve Avrupa üçüncüsü oldu. İşte maçın yazılı özeti

(ÖZET) İtalya - Hollanda maç sonucu: 3-2

AJANSSPOR - HABER

Uluslar Ligi'nde 3.'lük maçında Hollanda ve İtalya De Grosch Veste Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İtalya, Hollanda'yı 3-2 mağlup etti ve turnuvayı 3. olarak bitirdi.

İtalya hızlı başladı

Maçın 6. dakikasında Federico Dimarco ve 20. dakikada Davide Frattesi'nin kaydettiği gollerle iki farklı üstünlüğü yakalayan İtalya, devreye bu skorla önde girdi.

Chiesa, Hollanda'nın ümidini söndürdü

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk bölümü bu skorla geçilirken Hollanda Steven Bergwijn'ın 68. dakikada kaydettiği golle farkı bire indirdi.

Hollanda'nın golünden 4 dakika sonra İtalya'da Federico Chiesa farkı tekrar ikiye yükselten golü kaydetti.

İlgini Çekebilir
UEFA ULUSLAR LİGİ'NDE ŞAMPİYON İSPANYA!
Habere Git

Weghorst'un golü sayılmadı

Karşılaşmanın son bölümüne 3-1'lik İtalya üstünlüğüyle girilirken Hollanda'da maça ikinci yarıda dahil olan Wout Weghorst, 82'de takımı adına ikinci kez ağları havalandırdı.

Yapılan VAR incelmesinin ardından Weghorst'un golü geçerli sayılmadı ve son dakikalara Hollanda'nın 3-1'lik üstünlüğüyle girildi.

Gök Maviler, UEFA Uluslar Ligi'ni 3. tamamladı

89. dakikada Hollanda Wijnaldum'un golüyle farkı tekrar bire indirdi. Kalan bölümde skor üstünlüğünü koruyan İtalya, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve UEFA Uluslar Ligi'ni 3. tamamladı.

Nicolo Zaniolo ikinci yarıda oyuna girdi

Öte yandan Galatasaray'ın İtalyan oyuncusu Nicolo Zaniolo, karşılaşmaya ikinci yarıda dahil oldu.Zaniolo, 64. dakikada Degnand Gnonto'nun yerine oyuna girdi.

Senin için hazırladığımız haberler