Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet: "Hedef Süper Lig"

04.03.2021 - 20:07 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 20:08

Son dakika haberleri... Spor Toto 1. Lig'in lideri Giresunspor'un başkanı Hakan Karaahmet isim sponsorluk töreninde Ajansspor'a özel açıklamalar yaptı. Karaahmet, Giresunspor'un durumu ve takımın hedefleri hakkında konuştu. Karaahmet, "Sene sonunda nasipse hedeflediğimiz şampiyonluğu almak ve Giresunspor’u Süper Lig'e çıkartmak istiyoruz." dedi. İşte detaylar...

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet: "Hedef Süper Lig"

Nazım TÜRKNAS / Volkan YILMAZ - AJANSSPOR

Albayrak Medya Grubu GZT ile Giresunspor’un isim sponsorluk töreninde Başkan Hakan Karaahmet, Ajanspor’a özel açıklamalarda bulundu.

"Destek vermeleri çok önemli"

Sponsorlukların önemine değinen Karaahmet, "Kulüplerin büyük maddi kayıplarının olduğu bu dönemde, sponsorların bizim gibi Anadolu kulüplerimize destek vermeleri çok önemli. Yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmalarında, firmaların aldıkları geri dönüşler çok memnuniyet verici oluyor. Bu manada kafalarda sponsorlukla alakalı bir önyargı olmaması gerekir." dedi.

Hedef Süper Lig

Giresunspor'un hedefi hakkında konuşan Karaahmet, "Hep kazanan bir takım dünyada yok. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bu mağlubiyetten alacağımız dersleri aldık ve hemen unuttuk. Eskiden olduğu gibi yeniden kazanmaya ve çabalamaya devam edeceğiz. Temlikler ile ilgili çağrımızı yaptık, kamuoyu ile paylaştık. Herkes nerede duracağını bilmelidir. Bu tip enerjimizi düşüren konuları kapattık. Son projemiz Giresunspor piyangosu. Bununla alakalı bir çekiliş düzenliyoruz ve her Giresunsporludan piyangomuza aktif katılmalarını bekliyoruz. Çok değerli ödüllerimiz ile kazan-kazan yapıyoruz. Sene sonunda nasipse hedeflediğimiz şampiyonluğu almak ve Giresunspor’u Süper Lig'e çıkartmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler