Giovanni van Bronckhorst'tan "Süleyman Seba" duruşu! Basın mensuplarının o isteğini kabul etmedi

06.08.2024 - 15:26 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 15:30

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un 5-0 kazandıkları Galatasaray ile Süper Kupa maçının ardından medya mensuplarının skor tabelasının önünde kupayla görüntü alma isteğini geri çevirdiği iddia edildi.

Giovanni van Bronckhorst'tan "Süleyman Seba" duruşu! Basın mensuplarının o isteğini kabul etmedi

AJANSSPOR - HABER

Giovanni van Bronckhorst'un, Galatasaray’ı tarihi bir skorla 5-0 yenerek Turkcell Süper Kupa’yı kazandıkları maçın ardından medya mensuplarının isteğini geri çevirdiği ortaya çıktı.

"Rakibe saygısızlık olur’’

Milliyet’in haberine göre; Giovanni van Bronckhorst’un 5-0 üstün skorla kazandıkları Galatasaray karşılaşması sonrası medya mensuplarının skor tabelasının önünde kupayla görüntü alma isteği oldu. Tecrübeli Hollandalı Hoca bu isteği “Rakibe saygısızlık olur” diyerek geri çevirdi. Hollandalı teknik adamın tüm ısrarlara rağmen bu talebi kabul etmediği aktarıldı.

"Keyfini çıkartacağız ama Samsunspor maçına hazırlanacağız’’

Süper Kupa galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Hollandalı Hoca, "Çok özel bir gün olacak kariyerimde. 5-0'lık sonuç her zaman olmaz. Çok özel bir akşam benim için. Daha fazla gurur duyamazdım. Keyfini çıkartacağız ama salı gününden itibaren Samsunspor maçına hazırlanacağız’’ ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler