Giovanni van Bronckhorst'tan dev final öncesi açıklamalar!

03.08.2024 - 19:38 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 19:43

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Galatasaray ile karşılaşacakları Süper Kupa finali öncesi açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst'tan dev final öncesi açıklamalar!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon öncesi Süper Kupa finalinde kozlarını paylaşacak. Bu dev final öncesi Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, açıklamalarda bulundu.

"Zor ama güzel bir maçla başlıyoruz"

İlk rekabetçi maçı olacağına dikkat çeken Giovanni van Bronckhorst, "Zor ama güzel bir maçla başlıyoruz. İlk rekabetçi maçım olacak. Hepimiz için güzel bir meydan okuma. Derbi maçı oynuyoruz. Stat full dolu. Yarı yarıya... Atmosfer harika. Futbolcular da bu durumdan keyif alacaktır. Maçın içinde elimizden geldiğince rekabetçi olacağız" şeklinde konuştu.

"Güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz"

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak istediklerini belirten Hollandalı çalıştırıcı, Siyah-Beyazlılarda olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Giovanni van Bronckhorst, "Burada olmaktan dolayı mutluyuz. Beşiktaş'ın başında olmaktan çok memnunum. Gelen transferler de hepsi tecrübeli oyuncular. Atmosferimiz iyi. Güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. 5 haftadır birlikteyiz. Her maç bizim için başka fırsat oluyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler