Giovanni Van Bronckhorst, Ciro Immobile'nin forma giyeceği maçı açıkladı!

18.07.2024 - 15:13 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 15:37

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Siyah-Beyazlı kulübün Slovenya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Giovanni Van Bronckhorst, Ciro Immobile'nin forma giyeceği maçı açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Siyah-Beyazlı kulübün Slovenya'daki kampında açıklamalarda bulundu. Bronckhorst, Beşiktaş'ın yeni transferlerinden bahsederken, gelecek sezonki hedeflerini de anlattı. Hollandalı çalıştırıcı kulübe geçtiğimiz sezon gelme ihtimalinin de olduğunu ifade etti. İşte Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları...

"Galatasaray maçına hazır olmaya çalışıyoruz"

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları şu şekilde:

"İki buçuk haftadır takımla birlikteyim. Bu süre zarfında gelenler ve gidenler oluyor tabii ki. İyi bir kamp geçiriyoruz şu anda. Önümüzdeki haftalarda sezon olduğunca hazır olmaya çalışacağız. Galatasaray maçına hazır olmaya çalışıyoruz burada."

"Ciro Immobile ilk sürelerini alacakt"

"Sistemimiz hala gelişme aşamasında. Yeni bir siste getirmeye çalışıyoruz. Kendim de bir sistem içinde geliştim. Elimizdeki oyuncularla alakalı biraz da. Aramıza yeni katılan oyuncularımız oldu. Ciro, Rafa ve Gabriel halihazırda elimizde bulunan oyunculara bağlı da bu sistem gelişecektir. Biz elimizden geldiğince herkesi hazırlamaya çalışıyoruz. Ciro bu hafta sonu oynayacağımız hazırlık maçında ilk sürelerini alacaktır. Semih'i de 30 dakika oynatmayı planlıyoruz."

"Bize verecekleri gol katkısından eminim"

"Daha önce de söyledim gelen herkesten memnunum. Tecrübeli oyunular kattık takımımıza. Gabriel Paulista savunmaya tecrübe katacaktır. Rafa Silva yaptığı asistle ve attığı gollerle bir hücumcuda olması gereken sayılara ulaşmış. Geçen sezon çok gol yiyen ve istediği sayıda gol atamayan bir takımımız vardı. Bu sene hedefimiz daha fazla atıp daha iyi savunma yapmak olacak. Ciro Immobile yine santrfor olarak yıllarca Serie A'da ve uluslararası alanlarda goller atmış bir futbolcu. Ben ikisinin de bize vereceği gol katkısından eminim."

"Kadrodaki sayıyı azaltmamız gerekiyor"

Gelecek haftalarda ne kadar hazır olduğumuz konusuna bakacağız. Transferin sonuna doğru yine gelenler ve gidenler olacaktır. Maalesef herkesi buraya getiremedik. Ama kadrodaki sayıyı biraz azaltmamız gerekiyor. Yeni kurallar neticesinde de gerekiyor. 

"Ocak'ta gelme ihtimalim vardı"

"Birkaç hafta önce geldim, Ocak'ta gelme ihtimalim vardı ama olmadı. Geçen sene 6 hoca değişmiş ve şampiyonun 46 puan gerisinde kalınmış. Şimdi tekrar başlıyoruz. Öz güvenimizi kazanmamız çok önemli. Bunun için çalışıyoruz. Birkaç ayda bir hoca değiştirmek ideal bir şey değildir, bu durum tabii ki takımı mental olarak olumsuz etkilemiş."

"Burası benim için yeni bir meydan okuma"

"Hem hoca olarak hem de oyuncu olarak birçok kültürde oynadım. Burası benim için yeni bir meydan okuma. Takımı elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum. Hakemin bir penaltıyı vermesi ya da vermemesi benim elimde olan şeyler değil. Benim elimde olan şeyler, iyi ve doğru oyun. Tabii ki bu durumlar bizi olumlu veya olumsuz etkileyebilir ancak benim odaklanacağım şey takımın oyunu olacak."

"Shakhtar Donetsk karşısında iki 6, bir 10 şeklinde oynadık"

‘Sistemimiz gelişme aşamasında. Yeni bir sistem yaratmaya çalışıyoruz. İlk hazırlık maçında bir 6, iki 10'lu bir sistem tercih ettim. Shakhtar Donetsk karşısında iki 6, bir 10 şeklinde oynadık. Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanan güçlü bir takım olduğu için bir değişiklik yapmak istedik. Herkesi hazırlamaya çalışıyoruz.’

"Neden öyle oldu diye sormayın"

"Bir pozisyonda orta açıldığında ceza sahasında kimse yoktu. Nasıl önlemler alabilirsiniz?" sorusuna yanıt veren Hollandalı teknik adam şu yanıtı verdi: "Sezon başındayız. Oyunda neden şöyle oldu diye sormayın. Fiziksel ve taktiksel olarak hazırlanıyoruz. Zaten sezon başı hazırlık kampı bunun için yapılır."

Senin için hazırladığımız haberler