ABD'ye yenilen Filenin Sultanları'nda Giovanni Guidetti'ye büyük tepki

03.07.2022 - 10:13 | Son Güncellenme: 03.07.2022 - 12:22

A Milli Kadın Voleybol Takımı dün gece ABD'ye 3-2 mağlup olurken, sosyal medyada Filenin Sultanları'nın teknik direktörü Giovanni Guidetti'ye büyük tepki vardı.

ABD'ye yenilen Filenin Sultanları'nda Giovanni Guidetti'ye büyük tepki

AJANSSPOR - HABER

A Milliler, Milletler Ligi Kanada etabının son maçında ABD ile karşılaştı. Filenin Sultanları 2-2 eşitlikle girilen final setinde 24-21 öndeyken maç sayısını alamayarak rakibinin geriden gelişine engel olamadı ve maçtan 3-2 mağlup ayrıldı. 

Guidetti'ye sosyal medyada büyük tepki

Karşılaşmanın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Giovanni Guidetti'ye sosyal medyada, özellikle oyuncu seçimleri ve değişiklikleri nedeniyle büyük tepki vardı.

" Giovanni Guidetti'nin hiç mi suçu yok!"

İtalyan çalıştırıcıya gelen tepkilerden bazıları şöyle:

"Simge'siz, Hande'siz, Meryem'siz nasıl yeneceksin ABD'yi? Bence Giovanni Guidetti, artık misyonunu tamamlamış durumda."

 

"Bu ABD mağlubiyeti en iyi altımızda yer alan Simge, Tuğba ve Hande'yi hiç oynatmayan Giovanni Guidetti'ye yazar. Ankarada böyle hatalar yapmayız umarım."

 

"Hep ABD ve hep şerefli mağlubiyetler. Giovanni Guidetti'nin hiç mi suçu yok! Yazık bu takıma. Kaldı ki bu ABD geçen seneki takımdan bana göre daha güçsüzdü."

 

"Guidetti sen kasıtlı yapıyorsun abi düşman kuvvet gibisin sen. Bilerek kasten rezalet seçimler yapıyorsun. Dünyanın en iyi takımını rezil ediyorsun her önemli maçta."

 

"Ne demiştik? Meliha ve Ayça varsa maç gider, hiç şaşmaz. Guidetti maçı kaybetmek istedi ve kaybedildi."

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları karar setinde kaybetti!
Habere Git

"Guidetti anca bizi yener"

A Milli Takım'ın yanı sıra Vakfıbank'ı da çalıştıran 49 yaşındaki hoca için bir Fenerbahçe taraftarı sosyal medya kullanıcısı ise yorumunda "Giovanni Guidetti anca bizi yener. Sinirden televizyonu kapattım" ifadelerini kullandı.

İkinci yenilgimizi aldık, finaller Ankara'da

Calgary kentinde oynanan Milletler Ligi'nin 3. haftasının ilk maçında ev sahibi Kanada'ya 3-1 yenilen milli takım, ikinci maçında Hollanda'yı 3-0, üçüncü maçında da Japonya'yı 3-1 yenmişti. Türkiye ile birlikte ABD, Japonya, Brezilya, Çin, İtalya ve Sırbistan Ankara'da düzenlenecek Milletler Ligi Finallerine katılma hakkı kazandı.

"Yenildik ama çok keyif aldığım bir maçtı"

Maçın ardından konuşan milli oyuncu Zehra Güneş ''Kanada etabını bitirdik. Ankara etabı için çok heyecanlıyız. Yenildik ama çok keyif aldığım bir maçtı. Sonuna kadar savaştığımızı düşünüyorum. Bazen yenilebilirsin, kazanabilirsin. Bunlar çok önemli değil. Sonunda takım olarak hissettiğimiz şey çok önemliydi.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler