Giovanni Guidetti'nin boşluğunu eski Fenerbahçeli dolduracak

22.10.2024 - 22:16 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 22:32

Giovanni Guidetti ile yollarını Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı, eski Fenerbahçeli başantrenör Zoran Terzic ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Giovanni Guidetti'nin boşluğunu eski Fenerbahçeli dolduracak

AJANSSPOR - HABER

Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yeni bir başantrenör ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Gelen bilgilerde Zoran Terzic'in ekibe döndüğü belirtildi.

Terzic, Sırbistan'a döndü

Alessandro Garotta tarafından aktarılan bilgilere göre; Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Zoran Terzic ile anlaşmaya vardı. Sırbistan'ın Terzic ile 4 yıllık bir sözleşmede anlaştığı aktarıldı. 58 yaşındaki koç, 2002-2021 döneminde Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı çalıştırmıştı.

Sırbistan, Guidetti ile yollarını ayırmıştı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde 6 Ağustos akşamı İtalya ve Sırbistan karşılaştı. Maçı 24-26, 20-25 ve 20-25'lik setlerle 3-0 kaybeden Sırbistan olimpiyatlara yedinci olarak veda etti. Giovanni Guidetti ise maç sonrası açıklamalarında şunları söyledi: "Bu son maçın, bu oyuncu grubunun Sırbistan için yaptıklarını ortadan kaldırmasını istemiyorum. Umarım hepiniz kızmak istiyorsanız bana kızmalısınız. Kızmayın onlara çünkü Sırbistan'a birçok kupa, madalya ve başarı kazandırdılar. Son 15-20 yılda ülkede voleybolun çıtasını yükselttiler. Suçlayacak birine ihtiyacınız varsa beni alın çünkü onlar inanılmaz şeyler yaptılar."

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde 4. hafta bitti: İşte ligdeki puan durumu ve sıralama
Habere Git

Guidetti açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Sözleşmem bitti, tüm yaz boyunca federasyondan kişilerle sadece 3 dakika konuştum. Sanırım bu benim son maçımdı. Bilmiyorum. Tüm yaz sadece üç dakika. Biraz Whatsapp üzerinden ama yüz yüze - üç dakika. Yani ihtiyacım olan her şey vardı, program, profesyonel kadro... Ama iletişim, konuşma, planlama yoktu... Muhtemelen hepimiz bu madalyayı kazanmayı umuyorduk. Ve bu olmadı."

Senin için hazırladığımız haberler