Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Fenerbahçe Opet Maçını Değerlendirdi

13.04.2023 - 22:21 | Son Güncellenme: 13.04.2023 - 22:28

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet'i altın set sonucu geçerek adını finale yazdıran Vakıfbank'ta Giovanni Guidetti maç sonu değerlendirmede bulundu.

Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Fenerbahçe Opet Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 3-0'ın rövanşında VakıfBank, Fenerbahçe Opet'i altın set sonucu geçerek adını finale yazdırdı.

Karşılaşma sonrası VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti açıklamalarda bulundu.

"Harika bir takıma karşı oynadık"

Fenerbahçe Opet'e karşı iyi hazırlandıklarını dile getiren Giovanni Guidetti, “Son 2 aydır set dahi kaybetmeyen harika bir takıma karşı oynadık. Çok iyi hazırlanmıştık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu tarz maçları nasıl oynaması gerektiğini çok iyi bilen bir takımım var." dedi.

"Adım adım o dağı tırmandık"

Turnuvada yeniden en tepeye çıktıkları dile getiren Guidetti, "Oyuncularım çok motive, organize ve tutkululardı. Bugün önümüzde tırmanmamız gereken bir dağ vardı ancak adım adım o dağı tırmandık ve dağın tepesine çıktık.” ifadelerini kullandı.

Kara Bajema: "Final için çok heyecanlıyım"

Karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçilen Kara Bajema, “Tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Çok çalıştık ve karşılığını aldık. Final için çok heyecanlıyım. Çok zor bir maç olacak ancak kazanacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Şampiyonlar Ligi kupası Türkiye'ye gelecek

Igor Gorgonzola Novara'yı deplasmanda 3-2 mağlup eden Eczacıbaşı Dynavit, rövanş maçında rakibini kendi evinde set vermeden devirdi. Eczacıbaşı Dynavit'in finaldeki rakibinin VakıfBank olması nedeniyle CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde kupanın Türkiye'ye gelmesi kesinleşti.

Senin için hazırladığımız haberler