Giannis Antetokounmpo, Kevin Durant ile Dalga Geçti: “Takım Nasıl Taşınır Öğreteyim”

28.02.2023 - 21:10 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 21:16

NBA’in yıldız isimlerinden Milwakuee Bucks forması giyen Giannis Antetokounmpo, Phoenix Sunsl'ı Kevin Duran’ta takımın nasıl taşınacağını öğretebileceğini söyledi.

Giannis Antetokounmpo, Kevin Durant ile Dalga Geçti: “Takım Nasıl Taşınır Öğreteyim”

AJANSSPOR-HABER

Milwaukee Bucks süper yıldızı Giannis Antetokounmpo'nun son açıklamaları dikkat çekti. 28 yaşındaki basketbolcu, Phoenix Suns'a takas olan Kevin Durant’a kendi takımının nasıl taşınacağını öğretebileceğini söyledi. 

“Takımının nasıl taşınacağını öğreteyim”

Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) Doğu Konferansı ekiplerinden Milwaukee Bucks’ın Yunan oyuncusu Giannis Antetokounmpo, The Daily Show için konuştu. Konuşmasında NBA’deki oyuncuların takımlarını taşıma konusundaki yetersizliği ile dalga geçen Antetokounmpo, Kevin Durant’a da seslendi. Kameraya dönerek konuşan Antetokounmpo şunları söyledi: “NBA şampiyonluğu kazanmak için süper takımlara katılmaya devam ediyorsunuz. Peki ya biz beraber çalışsak? Sana kendi takımını nasıl taşıyacağını öğretebilmem için bir süre birlikte çalışalım mı?” 

Güçlü takım merakı ile eleştirildi

Giannis Antetokounmpo tarafından şaka ile karışık eleştirilen Kevin Durant geçmişte de aynı nedenle eleştirilerin odağı oldu. Phoenix Suns’ın 34 yaşındaki basketbolcusu geçmişte unvan kovaladığı ve güçlü takımlara atladığı gerekçesi ile sporseverlerden tepki gördü. 

İlgini Çekebilir
Giannis Antetokounmpo’nun hayali Ergin Ataman’ın takımı!
Habere Git

Durant’tan cevap gelmedi

Yunan basketbolcunun açıklamaları sonrası sporsevelerin gözü Kevin Durant’a döndü. Amerikalı basketbolcu ise Antetokounmpo’nun açıklamalarına henüz cevap vermedi. Birçok taraftar rahat bir karakter olarak bilinen Durant’ın Antetokounmpo’ya cevap vermesinin bir sürpriz olmayacağını düşünüyor. 

14 Mart’ta karşılaşacaklar

Kevin Durant ve Giannis Antetokounmpo’nun ekipleri olan Milwaukee Bucks ve Phoenix Suns, 14 Mart’ta Phoenix’teki Footprint Center’da karşılaşacak. 

NBA’de Durant ve Antetokounmpo

Milwaukee Bucks’ın Yunan yıldızı Giannis Antetokounmpo NBA kariyeri boyunca 704 maçta forma giydi. Kariyerinde 32,5 dakika süre ortalaması yakalayan Yunan basketbolcunun diğer istatistikleri ise şu şekilde: 22,5 sayı, 9,6 ribaunt, 4,7 asist, 1,1 top çalma ve 1,3 blok. Miwaukee Bucks NBA’in Doğu Konferansı’nda 43 galibiyet ile ilk sırada yer alıyor. Phoenix Suns forması giyen Kevin Durant ise NBA kariyeri boyunca 978 maçta ter döktü. 36,7 dakika süre ortalamasına sahip olan Amerikalı basketbolcu ayrıca 27,3 sayı, 7,1 ribaunt, 4,3 asist, 1,1 blok ve 1,1 top çalma ortalaması yakalamayı da başardı. Durant’ın ekibi Phoenix Suns ise 33 galibiyet ile NBA’in Batı Konferansı’nda 4. sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Kevin Durant: "Alperen Şengün’ün oyun tarzını beğeniyorum"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler