Beşiktaş, Ghezzal'ın yerine transfer yapıyor! İlk görüşme olumlu

29.03.2024 - 09:20 | Son Güncellenme: 29.03.2024 - 09:44

Beşiktaş, sakatlığının ardından performansında düşüş gözlemlenen Rachid Ghezzal'ın yerine Ajax'tan Steven Berghuis'i gündemine aldı. İlk görüşme yapıldı.

Beşiktaş, Ghezzal'ın yerine transfer yapıyor! İlk görüşme olumlu

Bu sezon beklentilerin altında kalan, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında, UEFA Konferans Ligi'nde ise kupanın dışında kalan Beşiktaş gelecek sezonun hazırlıklarına başladı. Siyah-Beyazlılar, performanslarında yaşanan düşüş nedeniyle kadro dışı bıraktığı futbolcuların alternatiflerini aramaya başladı.

Kadro dışı bırakılmıştı, Arat yönetimi alternatifi buldu

Geçen sezona iyi bir giriş yapmasının ardından sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Rachid Ghezzal, eski günlerinin uzağında kaldı. Bu sezon da isteneni veremeyen Cezayirli yıldız futbolcu, performansındaki yetersizlik nedeniyle kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer aldı. Hasan Arat yönetimi, ilerleyen süreçte affedilen ve süre almaya başlayan Ghezzal'ın alternatifini buldu.

Steven Berghuis Beşiktaş'ın radarında!

Beşiktaş, Hollanda Ligi devi Ajax'ta forma giyen Steven Berghuis'i gündemine aldı. Oyuncunun transferi için harekete geçilirken, ilk görüşmenin de yapıldığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Wout Weghorst sürprizi! Süper Lig devi harekete geçti...
Habere Git

Menajeriyle ilk görüşme olumlu

Takvim'de yer alan habere göre Hasan Arat yönetimi, Hollandalı sağ kanat oyuncusunun menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi.

Santos da istiyor

Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, Steven Berghuis transferi ile ilgili yönetime fikrini bildirdi. Santos'un yıldız oyuncuyu kadroda görmek istediği belirtilirken, tecrübeli hocanın yönetime, oyuncuyu istediği yönünde bilgi ilettiği gelen haberler arasında yer aldı.

Steven Berghuis'in piyasa değeri

Beşiktaş'ın gözdesi Steven Berghuis'in Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 8 milyon Euro. Ajax'ın 2021 yazında Feyenoord'tan 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği futbolcu, kulübü ile sözleşmesinin son yılına girecek.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'ın eski aşkı alevlendi! Ünlü güzel için günübirlik İstanbul'a geliyor
Habere Git

Beşiktaş'ın Hollandalılar ile yapacağı görüşmelerde, futbolcunun kontratının Haziran 2025'te bitecek olması önemli faktörlerden olacak. Bu durum nedeniyle Ajax'ın isteyeceği bonservis bedelinde indirime gitmesi bekleniyor.

Steven Berghuis'in bu sezonki performansı

Bu sezon Ajax formasıyla 26 karşılaşmada 2039 dakika süre alan Steven Berghuis, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 32 yaşındaki sağ kanat, 10 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler