Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, 3 Puanın Sırrını Açıkladı

18.09.2023 - 23:20 | Son Güncellenme: 18.09.2023 - 23:26

Sivasspor deplasmanından 3 puanla ayrılan MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, 3 Puanın Sırrını Açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Sivasspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrılan MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. 

"Ligdeki ilk galibiyetimizi aldık"

Kafkas, “İlk devre vasat oyun oynadık. Geçişlerde çok top kaybı yaşadık. Sivas deplasmanı her zaman zordur. Genel oyun anlayışımızdan da uzak kaldık. Bugün maçı kazanmak önemliydi ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Teknik direktörlüğe yeni başlayan Servet kardeşime de başarılar diliyorum. Sivas zaten çok sevdiğimiz bir yer. Sivasspor’a da başarılar diliyorum.” dedi.

"Clinton N’Jie’nin atılması işimizi kolaylaştırdı"

Bir gazetecinin, “Maç esnasında sizi çok gergin gördük. Bunun sebebi nedir?” şeklindeki sorusuna ise Kafkas, “Gergin değildim oyuna konsantreydim. Ofansif yönde hamlelerimiz olacaktı. Clinton N’Jie’nin atılması işimizi kolaylaştırdı açıkçası. Sivasspor’u da ben beğendim. Sivasspor bu sene ligi iyi bitirir bence. Olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum maçlarda” yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Sivas başladı Ankaragücü bitirdi
Habere Git

Karşılaşmada Kafkas'ın ekibine galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Morutan, 66. dakikada Tolga Ciğerci ve 90+5. dakikada Cephas kaydetti. Sivasspor'un tek golü 18. dakikada Samu Saiz'den geldi.

Tolunay Kafkas'ın yeni hedefi Konya

Böylelikle bu sezonki ilk galibiyetini alan Ankaragücü puanını 5'e yükseltti. Önümüzdeki hafta başkent ekibi sahasında Konyaspor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler