George Clooney Derby County’yi satın almak istiyor

27.03.2022 - 17:48 | Son Güncellenme: 27.03.2022 - 18:05

Dünyanın en ünlü sinema oyuncularından biri olan George Clooney İngiltere Championship’te mücadele eden Derby County’yi satın almak istediğini açıkladı.

George Clooney Derby County’yi satın almak istiyor

Bir dönem Premier Lig’de mücadele eden, şu anda Championship’te yer alan Derby County’yi Amerikan sinemasının en ünlü isimlerinden biri olan George Clooney satın almak istiyor. 

İlgini Çekebilir
ingilizler duyurdu! Sözleşmesi bitiyor, Süper Lig'e geliyor...
Habere Git

Derby Country'i satın alabilir

Derby County’nin menajeri olan İngiliz futbolunun efsane ismi Wayne Rooney ile iletişimde olan George Clooney “Derby County harika geçmişi olan çok iyi bir kulüp. Eminim çok iyi bir geleceği olacak. Belki bir Futbol takımına sahip olmak benim için yeni bir adımdır” diye konuştu. Clooney'in geçmişte İspanyol Malaga takımını satın alması gündeme gelmiş ancak gerçekleşmemişti. 

Acun Ilıcalı da Hull City'yi satın almıştı

Acun Ilıcalı Ocak ayında İngiltere Championship Ligi takımlarından Hull City'i satın almıştı. Acun Ilıcalı bu konuda "En büyük hayallerinden birini gerçekleştirdim ve Hull City'le güzel bir yolculuğa başladım" demişti. Hull City'in eski Başkan Yardımcısı Ehab Allam ise satışa ilişkin "Artık yeni birinin mantoyu devralma zamanı geldi. Acun ve ekibine gelecek için iyi dileklerimi sunuyorum" ifadeleri kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler