(ÖZET) Türkiye U17 - İspanya U17 Maç Sonucu: 0-2

17.05.2022 - 21:50 | Son Güncellenme: 17.05.2022 - 23:26

U17 Avrupa Şampiyonası C Grubu ilk maçında Türkiye U17 Mill Takımımız, İspanya ile karşı karşıya geldi. İspanya U17 maçı 2-0 kazandı. İşte detaylar...

(ÖZET) Türkiye U17 - İspanya U17 Maç Sonucu: 0-2

AJANSSPOR HABER

U17 Avrupa Şampiyonası C Grubu ilk maçında Türkiye U17 Mill Takımımız, İspanya U17 ile karşı karşıya geldi. Genç Milillerimiz karşılaşmadan 2-0'lık skorla mağlubiyet yaşadı ve ilk maçında puan alamadı. İşte detaylar...

2-0 sona erdi

İspanya U17 takımının gollerini 41. dakikada Rodriguez ile  53. dakikada Bravo attı. Genç Milliler karşılaşmada pozisyonlar bulsada kaleye bir türlü topu gönderemedi ve ilk maçında mağlubiyetle ayrıldı. 

Tek puan alamayan Türkiye U17 oldu

9 kez Avrupa Şampiyonu olan İspanya U17 Milli Takımı, kupayı en çok kazanan takım konumunda. Genç Millilerimizin yer aldığı gruptaki diğer maçında ise Sırbistan ile Belçika 1-1 berabere kaldı.

Arda Güler ile Kenan Yıldız neden oynamadı

Milli Takım'da Fenerbahçe'den Arda Güler ve Bayern Münih'ten Kenan Yıldız sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmamıştı.

Toplam 3 maç sonra lider Çeyrek Finale çıkacak

U17 Milli Takımımız, İsrail'in ev sahipliği yaptığı UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Finalleri C Grubu ilk maçında İspanya U17'e 2-0 mağlup oldu. Genç Milillerimiz 20 Mayıs Cuma günü 14.30'da Sırbistan ile karşılacak. Son maçında ise 23 Mayıs Pazartesi günü 17.30'da Belçika ile karşılaşacak. Grubu lider tamamlayan ülke ise çeyrek finale çıkma hakkına sahip olacak.

Türkiye U17 Milli Takım'ın aday kadrosu;

Kaleciler: Mert Furkan Bayram (Altınordu), Deniz Ertaş (İttifak Holding Konyaspor), Arif Şimşir (Altınordu)

Defans: Hasan Berat Kayalı (Altınordu), Ali Turap Bülbül (Galatasaray A.Ş.), Ali Yeşilyurt (Galatasaray A.Ş.), Selçuk Rinal (FC St.Pauli), Mertcan Ayhan (FC Schalke 04), Batuhan Yavuz (FC Schalke 04), Semih Kara (VfB Stuttgart), Berkay Yılmaz (SC Freiburg), Efe Arda Koyuncu (Medipol Başakşehir FK)

Orta Saha: Diren Dağdeviren (TSG Hoffenheim), Emirhan Acar (AKA Tirol), Muhammed Eren Arıkan (Yukatel Kayserispor), Efe Akman (Galatasaray A.Ş.), Efe Kaan Sihlaroğlu (Karlsruher SC), Fırat Alpsoy (Karlsruher SC), Selim Can Sönmez (FC Utrecht), Baran Ali Gezek (Yukatel Kayserispor), Ali Eren Ersungur (TSG Hoffenheim)

Forvet: Halil Özdemir (KV Mechelen), Can Yılmaz Uzun (1.FC Nürnberg), Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor A.Ş.)

Senin için hazırladığımız haberler