Halter Haberleri: Reşit Ardahan Zorba, Tokat'tan Başarıyla Döndü

30.01.2023 - 18:32 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 18:38

Halter Son Dakika Haberleri: Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin halter sporcusu Reşit Ardahan Zorba, Tokat’tan Türkiye ikincisi olarak dönüş yaptı. Detaylar...

Halter Haberleri: Reşit Ardahan Zorba, Tokat'tan Başarıyla Döndü

AJANSSPOR HABER

Gençler Türkiye Halter Şampiyonası, Tokat'ta düzenlendi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin halter sporcusu Reşit Ardahan Zorba, turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü halter sporcusu Reşit Ardahan Zorba, önemli bir başarıya imza attı. Tokat’ta düzenlenen Gençler Türkiye Halter Şampiyonası’na katılan başarılı sporcu, koparmada 100 kilo ve silkmede 130 kilo kaldırarak toplamda 230 kilo ile Türkiye ikincisi oldu. 

28 ilden 350 sporcunun katıldığı organizasyonda dereceye giren sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

28 ilden 350 sporcunun katıldığı U-23 Türkiye Halter Şampiyonası’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü halter takımı sporcularından Sara Yenigün 2 ayrı Türkiye rekoru kırarak 87 kiloda, Sinan Aslan ise 81 kiloda birinci gelerek Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Zeynep Usul da 73 kiloda Türkiye 2.si olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Seyhan Belediyespor Kulübü halter takımının sporcuları 25-29 Ocak tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Sadık Dirim Gençler ve U-23 Türkiye Halter Şampiyonası’nı başarıyla tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler