Harun Özcan, Eyüpspor'da Kaldı | Transfer Haberleri

01.07.2023 - 15:00 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 15:08

Transfer haberleri... Geçen sezon Orduspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor'da olan Harun Özcan yuvada kaldı.

Harun Özcan, Eyüpspor'da Kaldı | Transfer Haberleri

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Bu sezon başında Eyüpspor’dan kiralık geldiği 3. Lig ekiplerinden Orduspor A.Ş’de çok başarılı maçlar çıkartan ve attığı 17 golle ligin en başarılı genç golcülerinden biri olan Harun Özcan yuvada kaldı.

Harun Özcan ile 2 yıllık sözleşme uzatıldı

Önümüzdeki sezona yine şampiyonluk parolasıyla girecek olan Eyüpspor’da gerek başkan Murat Özkaya ve Asbaşkan Fatih Kulaksız’ın gerekse teknik direktör Arda Turan’ın dikkatini çeken genç golcü ile 2 yıl daha sözleşmesi uzatıldı.

Eyüpspor oynatmak istiyor

Eyüpspor yönetiminin, ortaya koyduğu performans ile hem TFF 1. Lig hem de TFF 2. Lig ekiplerinin gözdesi durumunda olan 22 yaşındaki forvet oyuncusunu bu sezon hiçbir kulübe kiralamayıp, oynatma düşüncesinde olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'dan sağ kanada takviye
Habere Git

Özellikle teknik patron Arda Turan’ın, geçmiş yıllarda kurulan yaşlı kadrolar yerine daha dengeli bir takım kurmak istediği gelen bilgiler arasında.

Orduspor'da 17 gol attı

Kiralık geldiği Orduspor A.Ş’de 25 maç ilk 11'de başlayan genç golcü 17 gol ile takımının da en büyük gol silahı olmuştu.

İlgini Çekebilir
Arda Güler-Barcelona görüşmesinin detayları belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler