Beşiktaş, Bandırmaspor’a Philippe Keny İçin Transfer Teklifi Yaptı

23.07.2022 - 14:50 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 15:07

Beşiktaş, Bandırmaspor’dan Philippe Keny’i kadrosuna katmak için girişimlerini arttırdı. Siyah-beyazlılar, Senegalli forvet için, kulübüne resmi teklifini iletti. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Bandırmaspor’a Philippe Keny İçin Transfer Teklifi Yaptı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş hücum hattına 1 futbolcu daha katmayı planlıyor.

NTV Spor'un haberine göre, Siyah-Beyazlılar, Spor Toto 1. Lig takımı Bandırmaspor’dan 23 yaşındaki Philippe Keny’i transfer etmek istiyor. Bandırmaspor ile görüşmelere başlayan Beşiktaş, 900 bin Euro bonseris bedeli teklif etti.

Bandırmaspor’un teklifi kabul etmesi halinde Senegalli oyuncu ile sözleşme imzalanacak.

36 maçta 21 gole katkı

Forvet pozisyonun yanı sıra hücum hattının sol kanadında da görev yapan Keny’in Bandırmaspor ile 1 yıl kontratı bulunuyor.

Fransa’nın Tours ve Chateauroux takımlarında forma giyen Keny, geride kalan sezon Bandırmaspor’a transfer oldu. Bandırmaspor’da 36 maça çıkan Senegalli oyuncu, 14 gol attı, 7 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan ayrıldı, Beşiktaş'a imza attı
Habere Git

Valerien Ismael görüştü

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Keny ile Valerien Ismael'in görüştüğünü açıklamıştı..

Hafta içerisinde Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Mustafa Gürsel, "Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Philippe Keny ile görüştü. Keny şu anda burada, biz Keny bizimle devam edecekmiş gibi hareket ediyoruz. Keny kendini geliştiriyor, bir yıl daha bizimle devam ederse ben daha iyi olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler