Bursasporlu Futbolcu Kerem Kök’ün Ayak Bileğinde Kırık Tespit Edildi

02.01.2023 - 19:33 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 19:56

TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'un bugünkü antrenmanında genç futbolcu Kerem Kök'ün sakatlanması sonrası ayak bileğinde kırık tespit edildi. Detaylar...

Bursasporlu Futbolcu Kerem Kök’ün Ayak Bileğinde Kırık Tespit Edildi

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'da antrenmanda genç oyuncu Kerem Kök, üzücü bir sakatlık yaşadı. Genç stoper oyuncusu Kök'ün ayak bileğinde kırıklık tespit edildi. Detaylar...

Bursaspor, Kerem Kök'ün

Bursaspor Kulübü’nden genç oyuncunun sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Yeşil-Beyazlılar, “Profesyonel futbolcularımızdan Kerem Kök, bugün yapılan antrenmanda ayak bileği kırığı ve bağ kopması sakatlığı yaşamış, sezonu kapatmıştır. Tedavisine hemen başlanmış olup en kısa sürede ameliyatı gerçekleşecektir.” ifadelerini paylaştı.

Kerem Kök'ün performansı

TFF 2. Lig'de mücadele eden Bursaspor'da genç oyuncu Kerem Kök bu sezon 11 karşılaşmada görev aldı. Genç savunmacı gol ve asist katkısı yapmadı. Bu sezon 3 sarı kart gördü.

Kerem Kök kimdir?

Kerem Kök,  28 Ocak 2004 yılında Hatay'da dünyaya geldi. Genç oyuncu savunma bölgesinde görev yapmaktadır. Genç oyuncu Bursaspor'un altyapısında yetişti. Geçen sezon ise A takıma yükselerek A tkaımla maçlara çıktı.

6 şampiyonlukları

Bir dönem Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Bursaspor, TFF 2. Lig'e kadar düşüş yaşadı.  Renkleri yeşil-beyaz, takma adı Yeşil Timsahlar'dır. Süper Lig'de şampiyon olan 6 takımdan biridir. 

İlgini Çekebilir
Bursaspor'da ayrılık!
Habere Git

Şampiyonlukları

1966-67 sezonunda 1. Ligde şampiyon olan Bursaspor, 2003-04 sezonunda 1. Lige düştükten 2 sezon sonra 2005-06 sezonunda 1. Ligde tekrar şampiyon olup Süper Lige çıktı. 2009-10 sezonunda ise Süper Lig şampiyonu olmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler