40. hizmet yılında, geleneksel Göz Vakfı Koşusu yoğun ilgiyle tamamlandı!

07.07.2024 - 19:38 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 22:12

Göz Vakfı 40. Yıl özel etkinlikleri kapsamında geleneksel Göz Vakfı Koşusu 07 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleşti.

40. hizmet yılında, geleneksel Göz Vakfı Koşusu yoğun ilgiyle tamamlandı!

Göz Vakfı bünyesinde geliştirdiği sosyal – kültürel faaliyetler ile farkındalık yaratmaya ve sektörde öncü bir kurum olmak özelliğini sürdürmektedir. Göz Vakfı 40. Yıl özel etkinlikleri kapsamında  geleneksel Göz Vakfı Koşusu 07 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleşti.

Göz Vakfı yönetim kurulu başkanı Av Fuat Topdemir, Göz Vakfı yönetim kurulu başkan yardımcısı Av. Mehmet Özhabeş, Göz Vakfı yönetim kurulu üyeleri Latife Baştuğ, Mesut Avcı, mütevelli ve seçkin davetlilerin katılımı ile koşu etkinliğine ilgi yoğun oldu.

Gürboğa zafere ulaştı

07 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşen geleneksel Göz Nurunu Koruma Vakfı koşusu Abdurrahman Polat’ın sahip olduğu Gürboğa, Jokeyi Müslüm Çelik ile kazanarak tamamlandı.

Kupa takdim edildi

Yarışmayı kazanan atın sahibi adına antrenörü  Yusuf Uçar’a kupa takdimi Göz Vakfı yönetim kurulu başkanı Av. Fuat Topdemir tarafından sağlandı.

Yarışmayı kazanan Gürboğa atın antrenörü Yusuf Uçar’ a plaket takdimi Göz Vakfı yönetim kurulu başkan yardımcısı Av. Mehmet Özhabeş  tarafından sağlandı. Yine Göz Vakfı yönetim kurulu üyeleri Latife Baştuğ ve Mesut Avcı tarafından atın Jokeyine plaket takdimi sağlandı.

Senin için hazırladığımız haberler