Galatasaray'dan Olimpija Ljubljana'ya Geçen Albert Riera Şampiyon Oldu

17.04.2023 - 21:33 | Son Güncellenme: 17.04.2023 - 21:40

Sezon başında Galatasaray'dan Olimpija Ljubljana teknik dirktörlüğüne geçen Albert Riera, ligin bitimine 5 hafta kala şampiyon oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Olimpija Ljubljana'ya Geçen Albert Riera Şampiyon Oldu

AJANSSPOR HABER

Futbol kariyerinin ardından antrenörlük hayatına Galatasaray'da başlayan Albert Riera, Sarı-Kırmızılılar'daki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılarak gittiği Olimpija Ljubljana'da büyük bir başarıya imza attı.

Olimpija Ljubljana şampiyon oldu!

Slovenya Ligi'nde mücadele eden Olimpija Ljubljana, Riera önderliğinde şampiyon oldu. Ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden takım, 5 yıl sonra ilk kez mutlu sona ulaşmayı başardı.

Riera'ya sezon başı tepkiler vardı

Olimpija Ljubljana öncesi birinci adamlık deneyimi bulunmayan Albert Riera, Olimpija Ljubljana'nın başına geçtiğinde büyük bir tepki ile karşılaşmıştı.

İlgini Çekebilir
Cimbom Alanya'da!
Habere Git

Taraftar basın toplantısını bastı

Kulübün eski teknik direktörü Prosinecki ile yolların ayrılmasının ardından Albert Riera'nın gelişine tepki gösteren Olimpija Ljubljana taraftarı, İspanyol teknik adamın basın toplantısını basmıştı.

Bitime 5 hafta kala garantiledi

Olimpija Ljubljana, Slovenya Ligi'nde oynanan 31 müsabakada 22 galibiyet elde etti. Riera önderliğindeki takım 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 69 puan topladı ve bitime hafta kala en yakın takipçi Maribor'a 15 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.

Senin için hazırladığımız haberler