Gedson Fernandes: ''Lugano maçı çok önemli''

28.08.2024 - 14:11 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 14:17

UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Beşiktaş'ta yıldız oyuncu Gedson Fernandes, karşılaşmadan önce basın toplantısında konuştu. Detaylar...

Gedson Fernandes: ''Lugano maçı çok önemli''

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Gedson Fernandes'de katıldı. İşte Gedson'un rakip yorumu...

''Avrupa Ligi'ne katılmayı hedefliyoruz''

Avrupa Ligi'ne kalmak istediklerini söyleyen Gedson, "Çok konuşmaya gerek yok. Hepimiz maçın ne kadar önemli olduğunu, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Yüzde yüzümüzü vererek Avrupa Ligi'ne katılmayı hedefliyoruz." dedi.

''Lugano maçı çok önemli''

Maçın önemi hakkında konuşan Gedson, "Bireysel istatistiklerin önemli olduğunu düşünmüyorum, önemli olan kollektif mücadele. Lugano maçı çok önemli. Tek odak noktamız kazanıp Avrupa Ligi'ne katılmak." dedi.

''Çok farklı başladık sezona''

Maç yorumuna devam eden Gedson, "Aslında geçen yılı konuşmanın pek manası yok, kötüydü evet. Yeni hocamız geldi, yeni oyuncular geldi. Çok farklı başladık sezona. Bize özgüven getirdi. Hocamızla aramızda karşılıklı güven var. Yapmamız gereken şey iyi çalışmak ve başladığımız gibi iyi gitmek." dedi.

''Bir oyuncu diğerinden daha önemsiz değil''

Tüm oyuncuların önemli olduğunu söyleyen Gedson, "Takımdaki herkes, her oyuncu önemli. Ciro, Rafa kaliteleri belli isimler. Geldikleri günden beri onların bize ilgisini görüyoruz. Tekrar ediyorum, kollektif mücadele önemli. Bir oyuncu diğerinden daha önemsiz değil." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler