Beşiktaşlı Gedson Fernandes'i Napoli, Milan, Lazio ve Atletico Madrid İstiyor

23.05.2023 - 08:55 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 11:51

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Portekizli oyuncu Gedson Fernandes'i Napoli, Lazio, Milan ve Atletico Madrid, transfer etmek için devreye girdi. Detaylar...

Beşiktaşlı Gedson Fernandes'i  Napoli, Milan, Lazio ve Atletico Madrid İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'e talipler artmaya devam ediyor. Başarılı orta saha oyuncusu gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Orta saha oyuncusunu transfer etmek isteyen kulüpler sene sonunda devreye gireceği iddia ediliyor. Detaylar...

Devler peşinde

Milliyet'te yer alan habere göre, Serie A'dan Milan ve Lazio'nun yanı sıra La Liga'dan Atletico Madrid'in tecrübeli oyuncuyu gündemine aldığı kaydedildi.

Napoli listeye ekledi

İtalyan basını Gedson Fernandes'e Serie A ekiplerinin de talip olduğunu duyurdu. Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Napoli'nin 24 yaşındaki orta sahayı gündemine aldığı öğrenildi. Piotr Zielinski'nin takımdan ayrılma ihtimalini düşünen İtalya temsilcisinin böyle bir karar aldığı aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan Beşiktaş'a övgü: "Bu ortalama seni şampiyon bile yapar"
Habere Git

Napoli'nin transfer için arayışta olduğu ve gündemine çok sayıda oyuncuyu dahil ettiği vurgulandı. Gedson Fernandes'in transfer listesinde üst sıralarda yer aldığı belirtildi. Piort Zielinski'nin sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması ve talipleri nedeniyle olası bir satış durumunda Napoli'nin Gedson Fernandes'in gaza basacağı vurgulandı.

Gedson Fernandes'in performansı

Beşiktaş'ta bu sezon 34 resmi karşılaşmada forma giyen Gedson Fernandes, 1 gol atma başarısı gösterirken takım arkadaşlarına 6 gol pası vermesini de bildi. 

Senin için hazırladığımız haberler