Gedson Artı 6 Numara, Stoper ve Forvet | Galatasaray Transfer Haberleri

25.01.2022 - 14:05 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 14:55

Transfer haberleri. Galatasaray yönetimi 4 kilit hamleyle ligde toparlanmayı, Avrupa'da zirveyi hedefliyor. Burak Elmas ve yönetimi karabulutları dağıtmak istiyor

Gedson Artı 6 Numara, Stoper ve Forvet | Galatasaray Transfer Haberleri

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray camiasında şu an en çok "Ne olacak, takım nereye gidiyor, erken seçim olacak mı?" soruları soruluyor... Kulüp üzerinde karabulutların dolaştığı bir gerçek.

Gedson artı 6 numara, stoper ve forvet 

Üst üste 4 mağlubiyet alınırken, her kayıpta kaos daha da büyüyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise yaşanan sıkıntıların giderileceğine, işlerini düzeleceğine inanıyor. Ara transfer dönemi sonlana kadar Gedson'un yanı sıra bir 6 numara, bir stoper ve bir de santrfor kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve kurmaylarının arzusu Avrupa'da gelecek başarıyla karabulutların dağıtılması. 

Prosedürler tamamlanıyor

Galatasaray yönetimi, Gedson Fernandes için Benfica yönetimiyle 1.5 yıllık kiralık anlaşmasına vardı. Son prosedürler tamanlandıktan sonra Gedson, İstanbul'a ayak basacak. 

6 numara adayları

Galatasaray'ın 6 numara adayları arasında Orel Mangala ve Nampalys isimleri öne çıkıyor. Görüşmeler devam ediyor. 

İlgini Çekebilir
Okan Kocuk, Kosova Milli Takımı'nda forma giyebilir
Habere Git

Gomis'le temas var

Galatasaraylıların eski aşkı Bafetimbi Gomis boşa çıktı. Fransız golcu makul bir maaşı ve 6 aylık sözleşmeyi kabul ederse yönetim uzaklara gitmeyecek. 

Sarı-kırmızılı yönetim stoper konusunda da bir havuz oluştururken Luyindama ile yolların ayrılmasının ardından güçlü bir savunmacı takviyesi amaçlanıyor.

İlgini Çekebilir
Al Hilal'den ayrılan Gomis'te flaş gelişme! Galatasaray...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler