Geçen sezonu Fenerbahçe’de tamamlamıştı: Fetisova’nın adresi Vargas’ın eski takımı

18.09.2024 - 18:57 | Son Güncellenme: 18.09.2024 - 19:00

Spor haberleri | Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Medicana’a forma giyen Irina Fetisova yeni sezonda Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’a transfer oldu.

Geçen sezonu Fenerbahçe’de tamamlamıştı: Fetisova’nın adresi Vargas’ın eski takımı

AJANSSPOR HABER

Rus orta oyuncu Irina Fetisova’nın yeni adresi Çin oldu. Fetisova, geçen sezon Melissa Vargas’ın da forma giydiği Tianjin Bohai Bank ile transferde anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe’den Çin ekibine transfer oldu

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Irina Fetisova ile yollar ayrıldı. Rus voleybolcu kariyerine Çin Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile devam edecek.

Vargas, Tianjin’e veda etmişti

Milli voleybolcu Melissa Vargas 2021-22 ve 2023-24 dönemlerinde Tianjin Bohai Bank’ta forma giydi. Çifte kontrat ile hem Fenerbahçe’de hem de Çin’de oynayan Vargas geçtiğimiz günlerde ise Çin ekibine veda etti ve Sarı Melekler ile yoluna devam edeceğini açıkladı.

Irina Fetisova kimdir?

Rus voleybolcu Irina Fetisova 7 Eylül 1994’te dünyaya geldi. Daha önce Rusya’da Zarechie Odintsovo ve Dinamo Moskova’da forma giyen orta oyuncu 2023-24 sezonunda ise Fenerbahçe’de yer aldı. Fetisova yeni sezonda ise Çin Ligi’nde Tianjin Bohai Bank forması giyecek.

Senin için hazırladığımız haberler