Gazişehir Gaziantep taraftarları Bursa'ya akın ediyor!

18.05.2018 - 12:25 | Son Güncellenme: 18.05.2018 - 12:25

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde BB Erzurumspor ile Gazişehir Gaziantep karşı karşıya geliyor. Kırmızı-Siyahlı takımın tarafarları maç bileti almak ve passolig kart çıkarabilmek için passolig noktalarına akın ediyor.

Taraftarların bilet alabilmesi için sabahın erken saatlerinde açılıp geç saatlere kadar açık kalan passolig noktaları son bir kaç gündür yoğun mesai yapıyor. Bu önemli maç için bu gece itibariyle Gaziantep'ten Bursa'ya yaklaşık 100 otobüsün gitmesi planlanıyor. Finaldeki Erzurumspor maçıyla alakalı açıklamalarda bulunan bazı taraftarlar maçı kazanacaklarına olan inançlarını dile getirip Gaziantep'in tekrar süper lige çıkacağını vurguladılar.

Açıklamalarda bulunan taraftarlardan biri, "Bursa'ya gidip şampiyonluğu almak istiyoruz. Büyük bir takım, büyük bir taraftar grubu olarak geliyoruz. Yarınki maç için gidip kupayı alıp şehrimize getireceğiz. Şampiyonluğu şehrimizde büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Biz Gaziantepliler olarak Gaziantepspor'un düşmesiyle büyük üzüntü yaşadık ama Gazişehir'le tekrar Süper Lige çıkacağız" dedi.

Bir başka taraftar ise, "Bugün saat 22.30'da istasyon meydanından otobüslerimiz Bursa'ya hareket edecek. Bütün Gaziantep halkını bekliyoruz. Bütün masraflar taraftar derneğimiz tarafından karşılanıyor. Gelecek taraftarlarımız sadece maç biletlerini kendileri alacak" diye konuştu.

Gazişehir Gaziantep'in Kırmızı Şahinler isimli taraftar grubu tarafından organize edilen Bursa yolcuğunda taraftarlardan gidiş-geliş için herhangi bir ücret talep edilmemekte. Maç için Bursa'ya gelecek taraftarların sadece maç biletlerini kendileri satın alması gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler