Transfer haberleri | Gaziantep FK, Shkodran Mustafi ile ilgileniyor

17.08.2023 - 00:10 | Son Güncellenme: 17.08.2023 - 00:21

Gaziantep FK transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-Siyahlılar, son olarak Levante forması giyen Shkodran Mustafi ile ilgileniyor... İşte detaylar.

Transfer haberleri | Gaziantep FK, Shkodran Mustafi ile ilgileniyor

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Son günlerde transferin hareketli kulübü Gaziantep Futbol Kulübü'nün, Arsenal’in ve Alman Milli Takımı'nın eski stoperi Shkodran Mustafi ile temasta olduğu ve şartların uyması halinde anlaşma sağlanacağı öğrenildi.

Forma giydiği takımlar

31 yaşındaki Arnavut asıllı Alman savunma oyuncu Mustafi, Hamburg altyapısında yetiştikten sonra sırasıyla Everton, Sampdoria ve Valencia gibi ekiplerin formasını giydi. 

Daha sonra 4.5 sezon Premier Lig'in iddialı kulüplerinden Arsenal, son 2 sezonu ise İspanya La Liga Santander ekiplerinden Levante’de geçirmişti.

İlgini Çekebilir
Avrupa'nın "Süper"i City!
Habere Git

Arsenal'e transferi büyük ses getirmişti

Mustafi'nin, Valencia kulübünden Premier Lig devi Arsenal’e 41 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olması Avrupa ve İngiltere'de büyük ses getirmişti. 

Mustafi'nin bonservisi elinde

Oyuncunun 1 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla serbest statüde olması ve Gaziantep FK ekibinin herhangi bonservis bedel ödemeyecek olması sebebiyle bu transfer şartlarının uygun olduğu gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezonun ilk maçını Fenerbahçe ile deplasmanda oynamış ve sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın: "Yönetim bana ertesi gün imza attırmalıydı"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler