Gaziantep FK'dan flaş Marius Sumudica kararı!

26.02.2024 - 21:36 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 23:03

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Marius Sumudica ile ilgili flaş bir karar aldı... İşte detaylar.

Gaziantep FK'dan flaş Marius Sumudica kararı!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da flaş gelişmeler yaşanıyor. 

Gaziantep FK, Sumudica ile yola devam ediyor

Kırmızı-Siyahlı takım, teknik direktör Marius Sumudica ile yola devam etme kararı aldı.

Başkan yardımcısı Güney Dağdeviren istifa etti

Bu devam kararının ardından bir başka gelişme daha yaşandı. Gaziantep FK'da başkan yardımcısı Güney Dağdeviren istifa etti.

İlgini Çekebilir
Tahkim Kurulu'ndan Icardi kararı! Galatasaray'ın itirazı değerlendirildi
Habere Git

"Bu vebale ortak olmayacağım"

İstifa kararıyla ilgili bir açıklama yapan Dağdeviren, "Bu vebale ortak olmayacağım. Affınıza sığınarak büyük onur ile yürüttüğüm Gaziantep FK başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Sevgiyle kalın" dedi.

Gaziantep FK, Antalyaspor ile karşılaşacak

Öte yandan son lig maçında sahasında Başakşehir'e 2-0 mağlup olan ve ligde 28 puanla 17. sırada yer alan Gaziantep FK, bir sonraki maçını Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak.

Antalyaspor'dan resmi açıklama

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Marius Sumudica ile yola devam kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun bugün gündeme ilişkin bazı konuları görüşmek üzere toplandığı belirtildi.

Açıklamada şunlara yer verildi:

"Yönetim kurulumuz, uzun süreli görüşmelerin ardından teknik direktörümüz Marius Sumudica ile de bir araya gelerek takımımızın son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmuştur. Yapılan görüşmeler neticesinde, kulübümüzün bu zorlu günleri birlik beraberlik içerisinde atlatacağına dair görüş birliğine varılmıştır."

Senin için hazırladığımız haberler